2015'i geride bırakmamıza haftalar kala herkesi yeni yıl telaşı sardı. Aralık ayı davet ayı demek. Yeni yıl kermesleri, alışveriş şenlikleri, hediye telaşı derken aralık herkes için çok hızlı geçer.

Ülke olarak 2015'de iki seçim atlattık. Siyasi gündemimiz hayli yoğundu. Bunun yanı sıra yaz ayları da yine aynı yoğunlukta geçti. Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakmamıza az bir zaman kaldı. Mutlaka herkesin yeni yıl için dilekleri bambaşkadır...

Aralık ayında artan davetlere bir göz atacak olursak genelde çoğu yardım amaçlı yapılıyor. Koruncuk Vakfı, Tohum Otizm Vakfı ve daha niceleri, sosyal sorumluluk projelerine destek için sosyeteyi organize ediyor.

Sosyetenin ünlü hanımları, yılbaşı alışveriş şenliklerine katılarak hem sosyal sorumluluk anlamında üzerlerine düşeni yapıyor hem de sevdiklerine ne hediye alacağım derdinden kurtuluyorlar. Bu tarz etkinliklerinden 2016 yılında daha da kapsamlı olarak ilerleyip devam edeceğini umuyorum.

Gelelim sosyetenin yılbaşı planlarına... Çoğu her zaman ki gibi dünyaca ünlü kayak merkezlerinde yeni yılı karşılayacak. Uludağ aşığı birçok ünlü isim de bir yılbaşı klasiği olarak 2016'ya Uludağ'da girecek. Etiler'deki ünlü bir restoran da yine müdavimlerini ağırlayacak.

Dilerim gelen yeni yıl 2015'i aratmaz. Mutlulukla, sağlıkla, huzurla ve güzellikle dolu bir yıl dilerim herkese...

Şimdiden mutlu yıllar...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR