Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, hafta sonu uluslararası bir partinin ev sahipliğini üstlendi. Genç işadamı, New York'taki arkadaşlarını The Ritz Carlton'daki penthouse dairesinde ağırladı.

Aslında Süzer'in bu ilk partisi değildi malumunuz partinin sürprizi İsrailli top model Bar Refaeli olunca partiyi duymayan kalmadı. Süzer, geçtiğimiz yaz da Ibıza'da çılgın partiler vermişti. Bu kez de dünyaca ünlü model Bar Refaeli'nin onur konuğu olduğu parti, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Alkolün su gibi aktığı, eğlencenin tavan yaptığı partide, ünlü model bir ara spor salonuna gitti ve buradan katıldığı partiyle ilgili fotoğrafları #baransuzerparty hashtag'yle paylaştı. Sosyal medyadan bir anda yayılan fotoğraflar sayesinde Süzer'in partisi gizli kalmadı. Orta yaş sosyetenin de akın ettiği partide muhteşem anlar yaşandı. Türk kahvesi ikramlarının yapıldığı eğlencede dünyaca ünlü DJ Roger Sanchez performans sergiledi. Süzer'in yakın arkadaşları Can Akçay, Sezai Taşkent ve daha birçok isim de partideydi.

Dostlarını ağırlamayı çok seven Baran Süzer, yine bir ilke imza atarak kendisinden konuşturmayı başardı. Refali'nin davetlilerle bol bol fotoğraf çektirdiği Süzer'in 'Private Istanbul' isimli partisi bugünlerde herkesin dilinde. Kulağıma gelen dedikodular arasında çoğunlukla New York’ta yaşayan Baran Süzer’in uzun zamandır yurt dışındaki arkadaşlarına İstanbul’u tanıtmak için böyle bir parti hazırladığı söyleniyor.

Süzer'in partisi bitti ama yankıları hala sürüyor. New York'ta yaşayan ve yurtdışındaki dostlarına İstanbul'u anlatmak için parti veren genç işadamı, dostlarını iki gün boyunca İstanbul'da ağırlayarak İstanbul'un tarihi yerlerini misafirlerini gezdirdi.

Sosyal meydada günün konusu olan partiyle ilgili eminim daha birçok ayrıntı vardır. İlerleyen günlerde bunlarla ilgili duyumlar mutlaka kulağıma gelir.

İyi haftalar...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR