*SOFA Otel'de İzmirli koreograf Uğurhan Akdeniz'in İstanbul'da açtığı ajansının kutlama partisi vardı. Davetlilerin çoğu hem İzmirli hem de model tayfasından olunca ortamın güzellik katsayısı bir hayli yüksek oldu. Uğurhan'ın İstanbul döneminde neler yapacağını merak ediyorum.




*DUKE görkemli bir partiyle Trump Alışveriş Merkezi'nin içine açıldı. Açılış partisinin flaş konuğu İngiliz drag queen Jonny Woo olunca herkes bir eğlendi tabii. Çok ağır bir davetli grubunun olduğu mekan eğlence için yeni bir yol açacak mı bilemedim. Her şey iyi güzel de sırf eğlenmek için gece Trump Tower'a gitme fikrinden emin olamadım.




*TEKTEKÇİ'nin Bebek şubesinde Erdem Yener'in doğum günü partisi vardı. Rock camiyasının hakim olduğu gecede eğlence hakimdi. hemen herkes yaz tatili planı yapmaya başlamış, kışlıkları beyninden kaldırmış. Ortamdaki en popüler konu da "Çeşme'de ev kiralamaktı.




Keremcem'den bıyık açılımı




Keremcem'in yeni videosu Aptal Aşık'ta bıraktığı Ayhan Işık stili bıyık tartışmalara yol açtı. Tabii ki normal olarak ortada iki seçenek var; ya beğenilecek ya da beğenilmeyecek. Ben şahsen klip sahnelerine de uyduğu için hoşlandım. Şarkı da tam yaz aylarına hizmet ediyor. Hafta içi karşılaştığımızda bana yeni albümünün kapağını da gösterdi, oldukça enteresan şeylerin peşinde. Yenilik peşinde olan herkes bunun ödülünü eninde sonunda alıyor.




Rockçı değil arabeskçi




Geçen gün taksiyle eve dönerken arabada açık olan radyodan yayılan Türkçe rock şarkılarla baş başa kaldım. Hadi aralarda birkaç kez dinlediğinde belki gidiyor ama genç grupları üst üste dinleyince bir içim karardı. Her ne kadar adları rockçı olarak geçse, ödül törenlerinde rock kategorisinden ödül alsalar da birçok yeni grubun arabesk yaptığı bir gerçek. Kimse kimseyi kandırmasın, özellikle de kendisini kandırmasın, milleti de "Biz rockçıyız" aldatmasın. Her sakallının eniştemiz olmayacağı gibi her gitarı dayayan da rocker olamıyor malesef.




Ev rahatlığının tadı




Yarın HT Pazar'da okuyacağınız Helin Avşar röportajım için Kilyos yakınlarında ormanlık arazide çekim yapıp dönüş yolunda Ceviz adında ev yemekleri yapan bir yer keşfettik. Dışarıdan kafe gibi gözükmesine rağmen içeri girince birbirinden lezzetli ev yemeklerinin olduğunu fark edip hemen tadıma geçtik tabii.




Zeytinyağlı yaprak sarma ve mantı olayına girip çok lezzetli dakikalar geçirdik. Ceviz'in küçük bahçesinde oturup yemek de keyifli ama asıl evlere servis yapmaları güzel bir ayrtıntı. O civarda oturanlar muhakkak denemeli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR