En tehlikeli aylarda dolaşıyoruz şu sıralar. Nisan demek havaların ısınması demek, havaların ısınması demek gönül tellerinin çeşitli makamlarda tatlı eserler çalması demek. Bu durum bu ara yaşanan ilişkilerde ikileme düşürüyor insanı. Millet kış depresyonunu atlatmış yazı kucaklamaya alışırken karşısına çıkan en iyi ihtimalin üzerine binalar kurmaya çalışıyor, gereksiz anlamlar yükleyebiliyor. "Çok aşığım" cümlesinin havalarda uçuşmaya başladığı bir dönem başlıyor yani. Konuyu böyle kabullenip, karşımıza çıkan ilişkilerde fazla heyecanlanmasak güzel bir mevsim aslında. Ama hemen herkesin geninde olan "yuva kurayım, çoluğa çocuğa karışayım" hücreleri işin gidişatını bozuyor. Az önce bahsettiğim ikilemin diğer ucu da evlilik öncesini uzatan çiftler için de geçerli. Acaba flört dönemi abartılan ilişkiler de evliliğin süresinden mi yiyiyor. Pat diye alınan evlilik kararları daha mı başarılı oluyor derseniz ona verecek cevabım yok. Bu işin belirli bir kuralı olsaydı herkes ona uyar, hiçbir sorun çıkmazdı zaten. Ama asıl heyecanı sağlayan belirlsizlik bile olabilir. Sonunun ne olacağını bilmeden ilerlemenin heyecanı başka hiçbir şeyde olmayabilir. Ya da tam tersine hayatımızı hayallerimiz yönettiği gibi ilişki konusunda da "özel kişiyi" bulma umudumuz bizi gerekli-gereksiz birçok ilişkiye sürüklüyor olabilir. Konuyla ilgili olarak tek emin olduğum şey; dikkatli olma, çabucak kapılmama, her vaat edilenen inanmama dönemi başladı. Herkese hayırlı sezonlar...




İşte bunlar hep SEKS




Miranda Kerr, Victoria's Secret markasıyla sözleşmesini bitirmiş, bir anlamda kovulmuş! Yılbaşlarında sevgilisinin ağzının suyunu akıtan bir kelle azaldı diye sevinen bir sürü ortaya çıkabilir.




İdo Tatlıses, fkendi fotoğraf bilgisini ispat etmek üzere Instagram'a iç çamaşırlı bir kadının röntgen efektli fotoğrafını koymuş. Şu ana kadar verdiği en iyi eserdi valla, bu yolu tutturursa işleri büyütür.




Rihanna'nın dozu giderek artan çıplak fotolarını gördükçe, bizim starların "İhtiyacımız mı var" açıklamaları geliyor.


Rihanna gibi Grammy'si, albüm satışı tavan olan starlar bile yaptığına göre demek ki olayda ihtiyaçtan daha önemli şeyler var.




Bara hücum




Yeni kitabımın hazırlıklarını tamamlayıp çıkarmak üzere harekete geçmişken, kapağı sosyal medyada paylaşınca ilk arayanlardan biri yine canım Esin Övet oldu. Duymuşsunuzdur onun da bir kitabı çıkmak üzere. 'Siz Uyurken' adlı kitapta gece hayatında dönen olayların perde arkasını öğreneceğiz yakın bir zamanda.


Ama Esin'i çok heyecanlandıran başka bir konu var ki o da özel bir gece için barmenlik yapacak olması. Bu salı Limoncello'da bara geçecek olan Esin çok heyecanlı. Oradaki bar muhabbetlerinden ikinci bir kitap bile çıkarabilir yani, gideceğiz ve göreceğiz.




Nankör DJ'lik




7 Haziran'da İnönü Stadyum'unda çalacak olan Tiesto 6 kişilik özel bir jetle geliyormuş, müzik sistemiyle doldurulmuş bir suit oda istemiş filan. Okuyunca şaşırdım doğrusu çünkü DJ dünyasında sürekli değişen müzik akımlarına göre modası çoktan bitmişti aslında onun. Tiesto dinleyen kesim belli, konu hakkında tartışılmaya bile değmez. Asıl iş nasıl oluyorda Dünyanın en iyi DJ'iyken gelen günler sana karizma katacağına sadece düşük profilden seyirci katıyor. 10 sene önce Tiesto için ölen biten elektronik çevresi, şu an "Kim gider bu Tiesto'ya" yahu diye düşünüyordur. Tiesto da rockçı eski kurtların yaşadıklarını yaşasaydı keşke, eskimeseydi, arabesk gibi daha çok varoşlarda dinlenir olmasaydı. DJ'lerin genel kaderi bu galiba...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR