Önceki gün Ayşe Arman'ın "Ben sevdim gay'ler aldı" yazısının bu kadar gürültü koparmasına inanamadım. Ayşe Arman'ın başına her Türk köşe yazarının hayallerini süsleyen, ogünkü köşe yazsı yerine geçebilecek, akıcı Türkçeli, tam da bir köşe yazısı ebatlarında bir mektup geçmiş ve onu köşesinde yayınlamış. Çok şanslı doğrusu, asla elime böyle güzel mektuplar geçmediği için biraz içim buruldu, okuyucularıma kızdım hatta. Ama benim meselede asıl takıldığım evleneceği adamın gay olduğunu öğrenen bir kadının travmasının bu kadar ilgi çekmesi. 10 sene önce anlatılsa evet belki derdim ama bir köşe yazısıyla gittikçe gerilediğimizi fark etmek biraz üzücü oldu. Dünya tarafından çoktan aşılmış konuları sonradan önemsiyor olmamızın yanı sıra, etrafta örnekleri çok fazla olan gerçeklere gözümüzü kapayıp, köşe yazısına denk gelince şaşırmamız beni üzdü valla. Bu ülkede eşcinsellik saklanmak zorunda olan bir hastalık olarak görüldükçe daha ne kadın travmaları duyacağız. İlle de "şaşırma" isteğiniz varsa bu konulara karşı, çocuk yaşta yaşlı amcalara verilen kızlara şaşırın, 7-8 yaşlarında tecavüze uğradığı adamla evlendirilenlere şaşırın, öz babasının tecavüz ettiği kızlara şaşırın. Dİğerinde şaşılacak bir şey yok çünkü, doğa böyle işliyor, bir uyanıp kendinize gelseniz fena olmaz...




Keremcem'de hayat belirtisi




Bugune kadar hakkında yeni albümü çıktığı ya da yeni klip çekmesi harisinde hi haber alamadığımız Keremcem'in son dönemin popüler olayı Harlem Shake dalgasına eser verdiğini duyunca şaşırdım. Hatta söyleyen arkadaşıma "Yok oğlum Keremcem değildir o" bile dedim. Ben sadece işlmle anılmak istiyorum, kafasını anlayabiliyoum tabii de o zaman da insanların kafısında canlandığınız imaj bir iki süslü kliple kalıyor. O da bence herkesin işine yaramıyor.




OLAN-BİTEN




DIRK BIKKEMBERGS mağazamızda oldu sonunda. Nişantaşı Abdi İpekçi'de 21 numaraya kurulan mağaza, 21 Mart günü açılışını 21 mankenle birlikte yaptı. Her ülkede kapı numarasına göre sunum yapan firmanın konfor dostu şık tasarımları bundan böyle Türkiye'de nTOPSHOP bu sezon mağazalarında genç tasarımcı J. W Anderson'ın çizgisine yer vereceği için Nişantaşı mağazasında bir tanıtım gerçekleştirdi. Tasarımcı ürettiği kadın kıyafetlerini androjen erkek modellerle tanıtmış. Enteresandı.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR