Çarşamba akşamı Londra ikiye bölündü, Taylor Swift, Mumford & Son, Robbie Williams, Rita Ora gibi isimleri izlemek isteyenler O2 Arena'da yuvalanırken, yeni şarkısı Suit & Tie'a bayılmış bir dinleyici olarak ben ve benim gibiler de HMV Forum Arena'ya toplanıp muhteşem bir Justin Timberlake konseri izledi. İzleyiciler arasında Justin Bieber bile vardı, size o kadarını söyleyeyeyim. Like I Love You, Senorita, My Love'lar havada uçtu. INXS şarkısı I Need You Tonight'ı söylemeye başladığında kişisel olarak en mutlu anımı yaşadım galiba. Sonlarına doğru Suit&Tie'yla beraber gerçekleştirdiği şovu çok eğlenceliyken yeni şarkısı Mirrors da herkesten geçer not aldı. Konseri başından sonuna kadar üzerindeki frakla tamamlaması ise gecenin en inanılmaz olayıydı bence. Ne kadar terledi, su kaybını nasıl önledi onu kimse bilmiyor. Sahnedeki etkileyici duruşundan bir an olsun ödün vermedi. Yakında açıklanacak olan 2013 turne programında Türkiye yokmuş ama 2014 programında olduğunu söylentiler arasında. Temmuz ayında Londra'nın en yeni ama en etkili festivallerinden Wireless'ın ana kumandanları Jay-Z ve Timberlake olacakmış. Şayet hayranıysanız o dönemi kaçırmazsanız iyi edersiniz.




Seksi temizlikçiler




Londra'daki son trendlerden biri de evinizi temizlemeye süper model kıvamında bir kadının gelmesi. Saatine ortalama 20 pound gibi bir rakam ödediğiniz temizlikçiler yarı çıplak ya da tamamen çıplak olarak işlerini yapıyorlar. İşleri derken, yanlış anlaşılmasın kesinlikle ve kesinlikle sadece temizlik yapıyorlar! Size sadece "evde çıplak birinin temizlik yapmasını izleme" bölümü fantezi olarak kalıyor. Temizlik firmalarının kataloglarında neredeyse bütün ırklara ait kadın ya da erkek temizlikçiler var. Biraz pahalıya geliyormuş ama herkes değdiğinden bahsediyor!




Londra'da bunlar moda




- ABSINTHE'li kokteyler şu ara her kulüpte mevcut. Korku filmlerinde vampirlerin baş içkisi olarak gösterilen bu sert içki kokteyller sayesinde içilebilir hale getirilmiş.




- PATTY & BUN isimli hamburgeci Bond Caddesinin en yeni ve hip mekanı oldu. Bir hamburger ne kadar lezzetli olabilir ki sorusunun cevabı sanki burada.




BAOBAB isimli antioksidan zengini Afrika meyvesi de tüm öğünlere girmiş. Tazesi bulunamazsa bile hapları yok satıyor. Ekinezya'nın tahtına aday olduğu söyleniyor.




Prens Harry gay barda




Kraliyet Ailesi'nin en eğlenceli üyesi Prens Harry kişisel skandallarını artıradursun, Londra'nın şu ara en popüler gay kulüplerinden biri olan Manbar onun yarı çıplak şekilde çizilen resmini barın arkasına koyarak müşterilerinden olumlu tepkiler alıyor. Resim gay bara ilk asıldığında günlük gazetelerin hepsi olayı haber yapmış. Barın yetkilileri ise Prens Harry'nin bu sanat eserini gelip görmemesinden şikayetçi!




Bravo Sattas'a




Avrupa'nın en büyük Reggae müzik festivali Rototom Sunsplash'te sahne alacak grubun belirlendiği yarışmada en yüksek oyu alarak yarı finale kalan Sattas, 28 Mart'ta düzenlenecek yarı final için Prag'a gidiyor. Şu anda katılan 233 grubun önünde yarışarak gururmuzu kabartan grup İspanya'da gerçekleşecek festivale katılmaya hak kazanırsa harika olacak. Yurtdışına açılamıyoruz bir türlü diye dert yanıyoruz ama görüldüğü üzere değişik tarzlarla dünyayı etkilemek mümkün. Sattas'a bu konuda başarılar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR