Nihayet biri aldatılma konusunda gerçekçi konuştu. Röportjlar sırasında "Aldatılırsam asarım, keserim" gibi cevaplar duymaya alışkınız fakat basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif aldatılırsa affedebileceğini söyledi. Kimsenin başına gelmesin tabii ama aldatılma uzun süreli ilişkileri yöneten çiftlerin başındaki en önemli sorunlardan. Bir anlık akıl kayması koca koca evlilikleri kökünden sarsabiliyor. Fakat 2018 gibi bir tarihte artık çiftlerin "Olmaz böyle şey" diyecek bir hali de kalmadı. Aldatma maalesef hayatın öyle bir içine girdi ki uzaktan "Boşanırım" demekle olmuyor. Çünkü aldatan da pişman oluyor ve bir anlık ihtiras için değmiyor. Gerçekliği kabul edip onunla başa çıkmayı denemek çiftler için daha mantıklı sanki.




Devamı nerede?




Bu dönemin en popüler dizisi İspanyol yapımı La Casa Del Papel oldu şüphesiz. Darphaneyi ele geçirip gözünüzün önünde Euro basan bu ekibe kayıtsız kalmak mümkün değil. Bir de dizide o kadar güzel bir İspanyolca dönüyor ki, 8-9 sezon izleseniz İspanyolcayı çözecekmişsiniz gibi geliyor. Netflix'teki birinci sezon hemen herkes tarafından izlendi sanırım. Şimdi bu kadar yüksek bir beklenti varken halihazırdaki ikinci sezonun neden gösterime alınmadığı ise merak konusu. Türkiye'de millet merak ettiği filmi hala korsan sinema kayıtlarıyla izliyorken, sonunu bu kadar merak ettiği bir dizi için ne kadar bekler sanıyorsunuz ki?




14 Şubat'ta neler oluyor?




Hâlâ sevgilinize hediye almamış ve gidecek bir program edinememiş iseniz yerinizde olmak istemezdim. Stresi bile sıkıcı hakikaten. Ama bazı planlardan bahsedebilirim pekâlâ. Bir kere bu sene çiftler artık çok mu yoruldu yoksa konfor meraklısı mı oldu bilmiyorum. Güzellik merkezlerinde başlayan masajlı, bakımlı 14 Şubatlar gözde. Çiftlerin aynı odada masaj aldığı şampanyalı SPA paketleri çok moda. Romantik yemek konusu standart bir restorana gitmektense otel odası tutup başbaşa yemek yemeye evrildi. İlle de canlı müzik isteyenler için Ayhan Sicimoğlu CRR'de, Evrencan Gündüz If Performance Hall'da, Bülent Ortaçgil Dorock XL'de, Levent Yüksel ise Vadiİstanbul'un içindeki Jolly Joker'de sahne alıyor. "İlle de dans" diyenler ise 25 yıllık kariyeriyle setinin başında olacak Jamie Lewis ile 20 yıldır bizi eğlendiren Serhan Sabanlar (a.k.a Discoman) Minimüzikhol'de kabin başında olacak.




Çocuk yaşta uyuşturucu!




Sarıyer Belediyesi'nin Nejat Uygur Sahnesi'nde uyuşturucu bağımlılığı üzerine dikkat çeken "Umut" adlı oyunu gösterilmeden önce konuşan Beykent Üniversitesi Tiyatro Eğitmeni Devran Şanlı, uyuşturucu kullanım yaşının 12'ye düştüğünü söylemiş. "Gençlerimizi korumak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz" diyerek sözlerine devam etmiş ama bu ciddi konunun tiyatro oyunundan ileri gitmesi gerekiyor. Söylendiği üzere 12 yaşında uyuşturucuya başlayan bir çocuğun 18'ine geldiğinde hali ne olur bilemedim. Lise üniformalı gençlerin elindeli sigarayı alıp atmamak için kendimi zor tutarken bir de uyuşturucu kullanıyor olabilme ihtimalleri korkuttu. Okullar gerekli önlemleri alsa da olay ailelerde bitiyor. Demekki artık 12 yaşındaki çocuklara bile bu gözle bakmak gerekiyor. İleride daha büyük sorunlarla karşılaşmamak için gerekirse biraz paranoyak olmakta fayda var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR