- Mücevher tasarımcısı Cem Lokmanhekim'in hayatını kaybetmesi bu haftanın en üzücü olayıydı. İyi insanların birer birer eksilmesine hüzünlenen yürekler bir kere daha dağlandı. Haber ortaya düşünce fark ettim de Instagram'dan Cem'in bir hayli fotoğrafı paylaşıldı. Sosyal medya paylaşımlarının altına duygusal içerikli veda cümleleri yazıp post hazırlayanların kaçı


cenaze törenine katıldı onu merak ediyorum. Yoksa Twitter'dan birilerine giydirip içimizin rahatlaması gibi acımızı da paylaşımların altına gömer mi olduk acaba?

- Geçen hafta sonu kutladığım doğum günümde birçok arkadaşım hesabında benimle çekilmiş fotoğraflarını yayınladı ve


çok mutlu oldum. O zaman aklıma geldi, hesabında sadece ünlülerin fotoğrafını yayınlamak suretiyle onların doğum gününü


kutlayan insanlar hangi kategoriye giriyor? Gerçek dostu olmayanlara mı, fırsatçı tayfaya mı? Bence iki seçenek de doğru!

- Tabii sosyal medyada nefretlik anlar da yaşanıyor. En keyifli anınızı paylaştığınız karenizin altına yapılan kıskanç bir yorum mutlu giden arabanızın tümsekten hoplamasına neden oluyor. Karşılık olarak güzel cevaplar verilip gazetelere haber olacak başarılı kapaklar yapılmaya başlandı. Evet milletin ağzının payını vermek güzel bir şey ama karşındaki insan olmadığı için iki misli kötü cümleyle geri döndüğünde ne olacak. Kötülük topuna giren takipçilerde ar damarı patlaması gerçekleşiyor, sonra al başına belayı.

İşkenceciler aramızda

Adana Belediyesi'nin atları koruma altına almasına sevindim. Tabii ki yazının burasında 'Darısı bizim adalardaki atların


başına' diyeceğim. Her yerde aynı anda olmasa da hayvanlar konusunda yol kat ediyoruz en azından. Fakat aramızda


yaşayan cani ruhluları ne yapacağız bilemiyorum. Bu canavarlara her gün bir yenisi eklenirken, en son Sude Andaş


adında bir kadının kedilere işkence çektirip öldürürken çekilmiş görüntülerini yayınladığı bir sosyal medya hesabı keşfedildi. Bu tip insanları görünce “Onlar hasta, tedavi olmalılar” diye fikir yürütülmesine tamamen karşıyım. Artık kabul edilmesi gerekiyor, bazı insanlar cani olarak doğuyor, birçoğu da hayvanlarla başlayıp insanlara yöneliyor zaten. Tedavisi de anca tecrit olabilir, antidepresanla çözülecek bir şey değil bu.

Keşanlı Cem

'Aç Kollarını' şarkısıyla dikkat çeken Cem Belevi, önceki akşam Keşan'da konser verdi. Bendis AVM'nin birinci yıl kutlamaları kapsamında sahne alan Belevi, konser alanına girerken hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Belevi, konserinin bir kısmını Instagram'dan canlı olarak yayınladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR