Orlando Bloom kimdi? ‘Yüzüklerin Efendisi'ndeki sarışın elfimiz Legolas. Sonra ‘Hobbit' serisinde de oynadı Allah'tan yoksa tamamen unutacaktık kendisini. İki film arasında yaptığı işler pek tutmasa da Victoria's Secret perisi Miranda Kerr ile birlikteliği adını hep sıcak tuttuğu için unutulmadı. Şimdi ise Katy Perry ile beraber olan oyuncuyu bir anda bizim karışık ülkenin bile gündemine taşıyan ‘şey' çıplaklığı oldu. Çıplak denize girmekte bir sıkıntı yok, ayıpladığım ya da yerdiğim anlaşılmasın. Sadece çıplak takılmak için açılan sahiller var ki Sardunya Adası'nda da muhakkak öyle yerler vardır. Öyle yapsa kalabalıkta fark edilmezdi bile belki. Olaydan birkaç gün sonra gazete sayfalarında bu sefer Justin Bieber var. Yeni albümü çok sattığı ya da şarkısı çok beğenildiği için falan değil, sevgilisiyle çırılçıplak suya girmesiyle. Tabii hep kadınlar bu tip ‘yakalanma' numarası yapacak değil ya, erkekler de popüler olmanın yolunu keşfetti. Biz de ülkemizde basına önceden haber verip, sonra plajda yakalanmış numarası yapan starlarla büyüdük. Ama değil üstsüz en bilemedin tangayla yakalanırlardı. Orlando ve Justin erkekler için çıtayı bir hayli yukarıya koydu. Tabii iyi de reyting aldılar. Cesareti olan?




Popüler dizi sorunsalı




Bu ara en çok konuşulan dizi ‘Stranger Things'. Netflix'in en iyi dizilerinden biri olan bu doğaüstü drama tartışmalara da yol açtı. Çocukluğumda ilgilendiğim Stephen King ve Dean Koontz romanlarının bir derlemesi gibi gördüğüm dizi hakikaten de vaktiniz varsa tüm bölümlerini temizlemek isteyeceğiniz bir gerilime sahip. Hal böyleyken izlemek sizin de hakkınız tabii. İşin komik yanı, başarılı bir dizinin herkes tarafından ilgi çekmesinin de sorun olması. Sosyal medya iletilerine "Stranger Things'den bahsetmeyen kaldı mı" gibi notlarla diziyi izleyenler arasında bir hiyerarşi yaratmaya çalışmak da neyin nesi acaba? Dizinin keşfedildiğine üzülüp ortalığa sövenler de cabası. ABD yapımı bir dizi filme yükleneneler insanı gerçekten hayrete düşürüyor.




Olimpiyat'ın ilk gece şampiyonu




Cuma gecesini cumartesiye bağlayan saatler Rio Olimpiyatları'nın başladığı saatlerdi ve ekran başına kilitlendik tabii. Gün boyu yaşanan TRT krizi sonunda çözüldü ve biz gurur duyacağımız sporcularımızı beklemeye ve diğer ülkelerin sporcularını tanımaya başladık. Geçiş töreninde sosyal medyanın gündemi sportif başarıdan çok güzellikler oldu. Sosyal medyada en çok konuşulan sporculardan biri Pasifik Okyanusu'nda 170 adadan oluşan Tonga Krallığı'nın atleti Pita Taufatofua oldu. Tonga bayrağını taşıyan sporcu internetten Tonga'nın haritadaki yerine bakılmasına neden oldu desek yeridir. 20 Ağustos'ta tekvando dalında yarışacak olan sporcunun karşılaşma öncesi bir hayli hayranı oluştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR