Özellikle yeni nesil oyuncu arkadaşlara bir çift sözüm var. Bir kısmının tanınmak tanınmamak umurunda değil, parasını kazanıp tatlı tatlı kariyerine devam ediyor, ama bir kısmı var ki tüm dünyanın onun ve dizisinin etrafında döndüğünü zannediyor. Türk televizyonlarında yüzlerce dizi oynadığını biliyor olmalısınız. Diziniz iyi reyting de alıyor olabilir ama herkesin sizi izlediğini nereden çıkarıyorsunuz? Sosyal hayatta iyi niyetle “Seni bir yerden tanıyorum galiba” deyip de dizi oyuncusu çıkan herkes “Beni nasıl tanımazsın” havasına giriyor. Yani her bireyin işi gücü olmadan saatlerce bir kanalın karşısında oturabileceğini düşünüyor olmanız bence daha ütopik. Hadi oturduk diyelim, bunun sizin diziniz olmasının olasılığı o kadar düşük ki. Hani 10 sene önce bir dizide oynuyor olsanız havanızı anlardım ama şu anda dizi oyuncusu olmakla sadece ilgi alanı olanların bildiği basketbol oyuncusu olmak arasında bir fark yok. Hatta basketçiler en azından boyları yüzünden ayırt edilebiliyorlar.




Neden anne baba olunur?




Aile kurmanın, çocuk büyütmenin ne kadar önemli bir şey olduğunu Rüzgar Çetin haberlerini okuyarak öğrenebiliriz. Rüzgar’ın vukuatlarına başlangıç noktasından son olaya gelişine kadar onu tanıyan kimse şaşırmamıştır bence. Herkesin ona yüklendiği gibi asıl sorunun Rüzgar’ın kendisinde olduğunu zannetmiyorum. Anne baba neden olunur, çocuğunla ilgilenip onların sorunlarını çözmek için! Yuvadan uçana kadar onun tehlikeli ormanda yara almadan yaşaması için gerekli ortamı kurmak gerekir. Bir sorunu da varsa bunu da çözmen gerekir. Hatta evladının sorununu çözmen şarttır! Piyasada Rüzgar Çetin denince genelde insanların tüyleri diken diken oluyor ve son vukuata kimse şaşırmıyorsa burada daha derine inmek zorundasınız. Bu çocuk neden böyle oldu sevgili ailesi, var mı bir fikriniz?




Müzikal devinimler




-Bedük yine dans severlerin ihya olacağı bir sound yakalamış albümünde. ‘Bi Dans Etsek’ isimli albümü gerçekten de dans etmeye programlıyor insanı. Albümden alınan ilk şarkı ‘Oynayalım’ Bedük’ün yeni döneminin habercisi gibi olmuş. Klibinde bu zamana kadar süregelen Bedük espri tarzını devam ettirmesi de ayrı bir hikâye.




-İlyas Yalçıntaş televizyondaki müzik yarışmalarında beni en etkileyen isim olmuştu. Hatta yarışma videosunu tekrar


tekrar izlemişliğim vardır. Sonra her nedense ilk denemesini Enbe Orkestrası’yla yapıp 40 ve üzeri seyircilere kendini tanıttı. Şimdi albümü ‘Aşk Adam Seçiyor’da kendine göre düzenlemelerle şansını deniyor. İyi şarkıcılarla her zaman karşılaşamıyoruz, o yüzden bana heyecan verdi.




-Murat Dalkılıç geçen yazın en cool şarkılarından biri olan ‘Daha Derine’den sonra şimdi de Boygar’ı yanına alıp karşımıza çıktı. ‘Leyla’, dinlemesi çok keyifli bir şarkı. Bartender görünümlü Murat Dalkılıç bir başarılı oyunculuk sergilerken barın içindeki alevler kafa karıştırsa da klip şarkının önüne geçmiyor Allah’tan.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR