Sinema filmi yapımcıları ile sinema işletmeleri arasında yaşanan pay adaletsizliği hakkında müzakereler sürerken, olayın muhataplarından Mars Sinemaları'nın Kurumsal İletişim Direktörü Aslı Irmak Acar dün bir röportaj verdi; ortalık karıştı.




Koreli şirketin CEO’su Dong Won Kwak adına konuştuğunu söyleyen kurumsal sözcü, konuyla ilgili yasa çıksa bile bunu uygulamayacaklarını söyledikten sonra bir de “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkarırız” dedi.




Türkiye’nin yasaları bir yana, A sınıfı oyuncularını, yapımcılarını ve onların milyonlarca sevenini filan da yok saydıklarına göre bunlar gerçekten Marslı.

HERKES DALGA GEÇTİ

Acar’ın özetle, ‘sinema filmlerini aslında mısır promosyonu olarak oynattıklarını’ anlattığı röportajı gün boyu sosyal medyanın en çok konuşulan ve ti’ye alınan konusu oldu.




Ahmet Mümtaz Taylan, Yılmaz Erdoğan, Gani Müjde ve Ata Demirer başta olmak üzere hemen herkes dalga geçti.

Başka Cem Yılmaz çıkartabileceği inancıyla dolu sinema salonları sahibi şirketin sözcüsü hanıma Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından, yıllardır küs olduğu Cem Yılmaz’ın fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi.




Fotoğrafın altına “Kore’den uçağa bindirmişler geliyormuş. Yeni Cem Yılmaz çıkartması” yazdı. Gökbakar’ın bu desteği ortak çıkarda buluşmak mı yoksa ‘yılın son barışması’ mı onu da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

2019 dileğim

Ruh ve beden sağlığımızın yerinde olduğu, değil insana, kuşa-böceğe bile empati yapabildiğimiz, yaşama sevinciyle dolu bir yıl diliyorum.




Huzurla, ağız tadıyla, mutlulukla ve aşkla…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR