Merve Boluğur, evlilik teklifi aldıktan hemen sonra Twitter hesabına aynen benim başlıkta attığım gibi "Evleniyoruuuuummmmm" diye yazmış.

Bakın dikkatinizi çekmek isterim; 5 kez "U", 5 kez "M" harfini kullanmış Merve. Ve aynen de, "Evleniyoruuuuummmmmm" yazmış. Çoşkusunun boyutu belli sanırım... Uzuuuuun bir kelime ile anlatılmış.

Haklı kız. Üzüldü, bunaldı, çok kez yanıldı ama şimdi o yüzüğü parmağına taktı mı taktı. Naralar atacak elbet.

Tabii benim böyle, "Kız parmağına yüzüğü taktı mı taktı" diye yazdığıma bakmayın. O kadar önemsediğim bir şey değil bu kadınların evlilik merakı, ancak memlekette büyük baskı var bu konuda. O yüzdendir ki mutluyum ben de Merve'nin birçok seveni gibi. Mutlu olsun varsın. Evlensin, varsın... Ve tabii bir kez de böyle naralar atan bir erkek görsem, "Oh be" diyeceğim diye bir yandan da düşünürken aklıma Victoria Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham geldi. Nasıl Nicola Peltz ile evlendikten sonra koluna dövmeler yaptırdı. Soyadını aldı. Eşini omuzlarında taşıyor. Naraların en büyüdüğünü attı maşallah Brooklyn'ciğimiz. Darısı Türk erkeklerinin başına elbet.

Mervecik atmış çok mu!!!

Ancak ben en çok Merve'nin evlilik teklifi almadan 23 saat önce yazdığı, "Aldatmayan erkek yoktur, aldatmak için fırsatını bulamamış erkek vardır" ve yine tekliften beş gün önce attığı "Erkekler neden sürekli instada hiç tanımadığı kızlara istek atıyor?" diye yazdığı twitlere takıldım.

Malum Merve Reis ne diyorsa o!!! Beylik lafları meşhurdur bilen bilir. Merve bir şeye taktıysa vardır bir bildiği elbet, evlilik teklifini kabul ettiğine göre fırsat vermeyecek demek ki eniştenin aldatmasına.

Ne diyelim kolay gelsin.

İkinci twite gelirsek. Instagram'dan yürüme meselesi yeni değil. Uzun süredir var. Maşallah yürümüyor koşuyor bazıları dört nala. Ne edep var ne saygı. Bodoslama... Sanki karşı taraf yazınca hemen koşacakmışsın gibi davranıyor bazıları.

Eski aşk-meşk yok elbet ama bu da edepsizlik. Merve çok haklı.

Yeni dönemin aşkları sadece "Like"lama ve "Buluşalım mı?" tadında kalıyor. Gerisi yok. Ya da hemen buluşup hevesler alınıyor, bana "Bay bay"lar dahi çekilmeden mevzu bitiyor.

Aman Merve dikkat. Sen nişanlına sahip çık. Nefes aldırma, sosyal medyasını da kapat ki, başın ağrımasın canım benim.

Hadi sana mutluluklar.

Özgü’nün gülüşü mutlu etti

Uzun zaman sonra Özgü Namal ortaya çıktı. Ama ne çıkış. Kocaman bir gülümsemeyle... Malumunuz Özgü harika bir oyuncuyken işini, gücünü bıraktı sevdiği adam için çekildi köşesine. İki çocuk dünyaya getirdi. Ve hiç beklemediği bir anda eşini kalp krizinden kaybetti. Zor günler geçirdi elbet. Kötüydü hatta gazetecilere de kötü davranıyordu. Ve hatta hiç yüzü gülmüyordu. Hatta kendisini görüntüleyen gazetecilere kızınca oğlu, "Anne ben belki poz vermek istiyorum" tadında bir çıkışı oldu. Anlıyorum ki, Özgü'nün bu gülüşünün altında oğlunun düşüncesi, tavrı ve davranışı var. Belli ki, çocukları anne ve babaları gibi düşünmeyecek. Özgü'nün gülüşü bana tamamen "Çocuklarım için değişmeliyim" mesajı gibi geldi. Ben de çok üzgünüm Aleynacağım Aleyna Tilki'nin bir konseri daha iptal edilmiş. Aleyna; "Çok üzgünüm. Aylardır iptal olan işlerime, yaratılan baskıya çok üzülüyorum. Çocukluğumdan beri sustuklarımı, yaşadıklarımı sahnede şarkılarımla iyileştirmek yaşamdaki tek yolum. Benden sahnemi aldığınızda, benim yaşadıklarımı indirebileceğim bir hayatım olmayacak. Etrafındakileri de çok üzüyor. Pandemi zaten çok zor bir dönemden, şu an ülkemizde konser yapmak da o kadar zor ki!!! Hadi ben konsere ruhen ihtiyaç duyuyorum. Benim ekibimdeki 50 kişi ailesine bakıyor. Hepimizin iyileşmesi için daha çok müziğe, konsere ihtiyaç var" demiş. Bakın burada durup hepimiz az biraz düşünmemiz gerek. 1-Bu konserler neden iptal oluyor? 2-Müzik dinlemek, eğlenmek, dans etmek, iki saat stres atmak neden engelleniyor? Gerçekten gerek Aleyna Tilki, gerek bir başka sanatçının konserinin iptal olması çok üzücü ve onur kırıcı. Bu ülkede yeteri kadar stresli günler geçiriliyorken birilerinin stres atması gerekiyor. İnsanların iki saat dahi olsa eğlenmeye, avazı çıktığı kadar şarkı söyleme hakkı vardır. Ki müzik yasakları hala 01:00'de başlıyorken bazı konserlerin iptal olması gerçekten korkunç bir durum. Aleyna'nın da belirttiği gibi o konserde yüzlerce insan çalışacak evine ekmek götürecek. Ve o konser saatleri belli olduğu için başka bir iş yapmıyor o tarihi bekliyorlar. Fakat son dakika böyle iptaller gelince vah ki ne vah. Yazıktır bu insanlara... Yazıktır gerçekten ben ve hepimiz üzülmeliyiz bu duruma.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR