Bülent Serttaş Cuma günü yayınlanacak klibinden mini bir görüntü yayınlandı ortalık toz duman.

Çünkü tüm söylemleri çürüten, neşeli mi neşeli, renkli mi renkli, seksi mi seksi bir klibin geldiğinin sinyallerini verdi.

Oysa ki, hatırlarsanız Şubat ayında bir televizyon kanalına katılmış, dansöz Didem çıktığı esnada gözlerini kaçırmış, hatta hiç yüzüne bile bakmamış, kafasını yerden kaldırmamıştı.

O günlerde çok şey söylendi.

Yok “Eşi Selvi Serttaş kıskandığı için bakmamış”, yok “Eşinden korktuğu için bakmamış” falan filan.

Ama olayın iç yüzü hiç de öyle değildi.

O dönem bu köşede; “Ben konuyu biliyorum. Ancak Bülent Serttaş’ın hiçbir konuda polemiğe girmediği ve konuşmak istemediği için de ona saygımdan yazmıyorum. Ayrıca eşi Selvi Serttaş, Bülent’in kliplerinde rol alan o güzel kızların hepsini buluyor. Kıyafetleri hazırlatıyor. Tüm klip detayları ile kendisi ilgileniyor” diye yazmıştım.

Ve işte tam da söylenenleri çürütecek bir klip geliyor.

Üstelik klibin tamamı henüz yayınlanmadı. Sadece küçük bir bölüm yayınlandı. Bu kadar konuşuldu.

Cuma günü tamamı yayınlanınca bir hayli olay olacak.

Şimdiden söyleyeyim.

Alaçatı ve Bodrum sonrasında Akdeniz

Bülent Serttaş"ın şimdiden çok konuşulan klibi “Akdeniz” aslında “Bodrum” ve “Alaçatı”nın devamı.

Yani üçleme tamamlanıyor. ve “Aşk Bodrumda yaşanıyor güzelim”, “Gel beraber gidelim Alaçatı"ya” ile dillere dolanan şarkıların üçüncüsü geliyor. Ve yine dillere dolanacak. Ve yine dans ettirecek bir şarkı sözü ve müziği ile. Ve tabii 90'ları andıran klibi ile oldukça da iddialı geliyor şimdiden söyleyeyim. Şeyma, Türkiye”yi umursasa neler olacak kim bilir! Şeyma Subaşı “Türkiye benim için önemli değil” deyip deyip açıklama yapmalara doyamadım. Açıklamalarına yenilerini eklemiş. Önceki gün yine döktürmüş. İşte; “O beni kovaladı. Ben parayı kovalamıyorum. Zaten para bana gelir” falan. Şeymacağım… Türkiye umurunda değil anladık ama farkında mısın sürekli Türkiye'ye açıklamalar yapıyorsun? Bir de umurunda olsa neler olacak kim bilir! Ha bir de; Mısırlı zengin sevgilisinden sürekli “Bu”, “Bu”, “Bu” diye bahsediyorsun. Ah Şeymacık yapma. Ayıp…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR