Bugün genel olarak duygusal taraflarımızla, mantığımız beraber çalışabilir. Öğle saatlerinde bazı işlerimizde tahminlerden kaçınmamız gerekebilir. Düşündüklerimizi pratiğe dökmek kolay olmayabilir. Genel olarak olumlu ve keyfimizin yerinde olacağı birgün geçirebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR





Bugün doğduysanız; iyiliksever, zeki, çoşkulu, çekici, güvenilir bir insansınız. Gençlik döneminizde sorumluluklarınızdan kaçsanız bile, orta yaş itibariyle kendinden daha mutlu ve sorumluluk seven bir insan olacaksınız. Bu sene, şansınız çok yüksek. Güzel haberler alacaksınız.

Koç Burcu: Bugün, aile hayatınız için yapmanız gerekenler sizi harekete geçirecek. İşlerinizi evinizden yönetebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla duygusal yaşantınızda aynı noktadan bakmayacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizle beraber keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı onlara aktarmak kolay olacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla iletişiminiz gayet iyi olacak.

İkizler Burcu: Bugün, evinize yönelik harcamalarınız sizi mutlu edebilir. Evinizi güzelleştirmek, aileniz için ihtiyacı olduğu konularda para takviyesinde bulunmak kendinizi iyi hissettirtecek.

Yengeç Burcu: Bugün, akraba veya kardeşlerinizle ya da çevrenizde size yakın olan insanlarla planlar yapabilirsiniz. İletişim trafiğinizi kendi hayatınıza göre ayarlamasını iyi becereksiniz.

Aslan Burcu: Bugün, para konularında kafanızdaki planları devreye sokmalısınız. Yakın çevrenizin işlerine ve sorumluluklarına yetişmekte zorlanabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmemeye çalışın.

Başak Burcu: Bugün, kendi kişisel istekleriniz dışında, arkadaşlarınızla sevdiğiniz ortam ve çevrelerde bulunabilirsiniz. Ya da ekstradan ortay çıkacak bir iş, sizi fazlasıyla memnun edebilir.

Terazi Burcu: Bugün, iş alanlarınızda sessiz ama etkili bir gün geçirebilirsiniz. Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza rahat aktaracasınız. Bazı düşünceleriniz üzerinizde baskı oluşturabilir.

Akrep Burcu: Bugün, uzak çevrelerde, ortamlarda arkadaşlarınızla gayet keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Geleceğinize yönelik işleriniz için uygun bir gün. Uzak yerlerden alacağınız haberler gözünüzü korkutmasın..

Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda parasal konularınızı rahat halledebileceksiniz. Başkalarından destek almanız kolay olacak. Arkadaşlarınızla bazı konularda aynı fikirleri paylaşmamanız gayet normal.

Oğlak Burcu: Yabancı ortamlarda, seyahatlerde sevdiğiniz insanla kolay organize olabileceksiniz. Fikirleriniz ve düşünceleriniz birbirini destekleyecek, aynı ideallerle hayata bakacaksınız.

Kova Burcu: Bugün, beraber hareket edeceğiniz ve çalışacağınız insanlarla olan ilişkileriniz gayet olumlu ve etkili olabilir. Parasal konularda mantığınızı iyi kullanacaksınız.

Balık Burcu:Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi iyi anlayacak ve güzel etkileşimler altında olacaksınız. Bazı fikirlerinizi kendinize saklamalısınız. Gün içinde düşünmeden alışveriş yapmayın.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR