Bu Cumartesi Güneş - Jüpiter üçgeniyle kendimizi bir çok alanda şanslı ve mutlu hissedebiliriz. Keyfi abartmak, sevdiklerimizle vakit geçirmek bu haftasonu ön planda olacak. Hayata bakış açımız geniş ve olumlu olabilir. Akşam saatlerinde gerginliklere ve sıkılganlıklara dikkat.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; amaçlarınıza ulaşmanız çok kolay çünkü ne zaman ne şekilde davranacağınızı gayet iyi biliyorsunuz. Başkalarının işine burnunuzu sokmaktan uzak durmalısınız. İyi niyetlisiniz ama fazla meraklısınız. Bu sene, çok şanslı bir yıl içindesiniz. Kariyer hayatınızda önemli çıkışlar gerçekleştireceksiniz.




Koç Burcu: Bugün evinizde ve yuvanızda şanslı ve keyifli etkileriniz yüksek olacak. Aile hayatınızda yapılması gerekenleri halletmek sizi mutlu kılabilir. Özel hayatınızda partnerinizle birbirinizi iyi anlayacaksınız.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle beraber aşk hayatınızda oldukça keyifli etkileşimleriniz olacak. Sağlığınızın bu dönemde yerinde olduğunu görecek, yapılacak işlerinizi halletmek için bu haftasonu harekete geçeceksiniz.




İkizler Burcu: Aile hayatınızda maddi olarak şanslı etkileriniz var. Ailenizden parasal yardımlar görebilir, elinizin bolluğu artabilir veya siz onlara maddi yardımlarda bulunabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, yakın çevrenizle yapacağınız plan ve görüşmelerde şansınız çok yüksek. Kendinizi çevrenizle mutlu ve uyumlu hissedecek, kısa vadeli planlarınızı devreye sokacaksınız.




Aslan Burcu: Maddi konularda şansınızı kullanmalısınız. Hastane, hapishane, devlet kurumları, yardım derneklerine yapacağınız harcamalar sizi tatmin edebilir ya da buralardan güzel haberler alabilirsiniz.

Başak Burcu: Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan inanılmaz güzel haberler, gelişmeler devrede olabilir. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Maddi konulara odaklı olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün, kariyerinizle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün, dış ortamlarda, seyahat veya tatillerde, grupsal işler içinde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Bu kadar koşturma içerisinde ruhunuzun dinlenmeye ihtiyacını göz ardı etmeyin.




Yay Burcu: Toplum içinde kendinizi mutlu ve güvende hissedeceksiniz. İş alanlarınızdaki bu güzel gelişmeler, sizi fazlasıyla tatmin edecek. Arkadaşlarınızla bu keyfin tadını çıkarmalısınız.




Oğlak Burcu: Özel hayatınızda kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Gelecek planlarınızda, ortaklaşa yapılacak her tür iş adına şansınız yüksek. Kalabalıklar içinde olacaksınız.




Kova Burcu: Bugün , başkalarından alacağınız destek yüksek olacak. Ayrıca partnerinizin hayatındaki parasal gelişmeler size kendinizi güvende hissettirtebilir.




Balık Burcu: Bu Cumartesi, aşk hayatınızda yıldızlı ve şanslı bir gün olacak. Parasal harcamalar, ödemeleriniz gündemde olurken, özel hayatınıza yapacağınız harcamalar fazla olabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR