Bugün, saat 11:35 te koç burcunda bir yeniay oluşacak. Yeniay zamanı atılacak adımlar ve girişilecek işler uzun soluklu olacağından, yeni başlangıç ve kararlarımızı bugünden sonra yapmaya özen gösterelim. Koç burcunda oluşan yeniay, düşüncesizce hareket etmeyi, pervasızlığı ortaya koyacağından, çekişmeler, sürtüşmeler, savaşlar, mücadeleler bu dönem artabilir. Yine yangın, kundaklama, ateşlenme ve bıçaklanma, gibi etkileri olan bir dönem içinde olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, asabi, sabırsız, duyarlı, sempatik bir insansınız. Sevdiklerinize karşı oldukça fedakar davranıyorsunuz. Denizi sevdiğinizden, deniz aşırı ülkelere yolculuk etmekten keyif alırsınız. En ufak bir zorlanmayla karşılaştığınızda asabi tarafınız hemen ortaya çıkıyor. Bu sene, yeni kararlar ve başlangıçlarınız için harekete geçebilirsiniz. Aceleci olmamaya çalışın.




Koç Burcu: Yeni işler, atılımlar için harekete geçebilirsiniz. 1 yılın nasıl geçeceği, işlerinizin nasıl yönlenmesi, neler yapılması gerektiğine dair planları hayata geçireceğiniz bir 15 gün var önünüzde.




Boğa Burcu: Bugün oluşan yeniay, sizin kadersel evinizde gerçekleşecek. Harekete geçmeyin ama bilinçaltınızı düzenlemek, evinizde ve hayatınızda bazı temizlemelerde bulunmak için uygun bir süreç olacak.




İkizler Burcu: Yeni ortamlardan, yeni tanışacağınız insanlardan fayda sağlayacağınız bir yeniay olacak. Birden fazla işle uğraşabilir, organizasyon, davet veya grusal işleriniz için yeni başlangıçlarda bulunabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yeniay, iş ve kariyer alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası iş alanlarınızda herhangi bir yeniliğe yönelebilir, yeni bir karar alabilir veya başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni konu ve olaylara açık olmalısınız.




Aslan Burcu: Bugün oluşan yeniay, sizi harekete geçirecek. Değişik yerler görmek, iş seyahatleri, medya ve eğitim alanlarınızda harekete geçebileceksiniz. Bu alanlardaki yeni karar ve başlangıçlarınızı yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu tarih ve sonrası 15 gün boyunca eşinizin, sevdiğiniz insanın, ailenizin hayatında parasal konularda yeni başlangıçlar devreye girebilir. Kredi almak istiyorsanız bu dönem de kredi alabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu yeniay, özel hayatınızı ilgilendirecek. Bu 15 günlük süreçte, önemli kararlar alabilir, evlilik için adımlar atabilirsiniz. Ya da evliliğinizi sonlandırma veya yolunuza devam etme gibi kararlar da devreye girebilir.




Akrep Burcu: Yeniay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası 15 gün boyunca işinizi değiştirebilir, yeni projelerinizi devreye sokabilir, iş başvurusunda bulunabilir veya sağlığınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu yeniay, aşk hayatınızda veya yaratıcılığa dayalı işlerinizde yeni karar ve başlangıçları devreye sokabilir. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda önemli kararlarınızı bugün ve sonrası yapmakta fayda olacak.




Oğlak Burcu: Bugün oluşan yeniay, ev ve aile alanlarınızda oluşacak. Ailevi kararlarınızı bugünden sonra devreye sokabilirsiniz. Yine ev alım satım, emlak ve gayrimenkul işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz.




Kova Burcu: Yeniay, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizi öne çıkarabilir. Yine iletişime, teknolojiye, satış, reklam veya pazarlamaya dayalı işleriniz varsa, gelişmelerin hızlandığına şahit olabilirsiniz.




Balık Burcu: Parasal konularda ani fırsatlar ve şanslarınız bu yeniayda devam edecek. Ticari anlaşmalarınızı bugün ve sonraki döneme denk getirmeniz, uzun soluklu anlaşmalar yapmanıza neden olabilir.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR