Bu Pazar, Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, duygusal, romantik, başarılı, araştırmacı bir insansınız. Bilime ilginiz çok büyük ve vaktinizin çoğunu bu konularda araştırma yaparak geçirebilirsiniz. Başkalarının kusurlarını ve eksikliklerini çok çabuk farkediyorsunuz. Bu sene, aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Bugün, dinlenmek ve rahatlamak isteyeceksiniz. Kendinizi bir çok açıdan iyi hissettiğiniz bir gün olabilir. Yeni bir insanla tanışabilir veya hayatınızda biri varsa çekiciliğinizi konuşturabilirsiniz.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınızla konuşmak, planlar yapmak devreye girebilir. Gizli saklı işlerden, platonik ilişkilerden hoşlanacaksınız. Bilinçaltınızda keyfiniz yüksek olabilir.




İkizler Burcu: Gözönünde olmak, dolaşmak, kalabalıklar içinde yer almak isteyeceksiniz. Kalbi boş olanlar sosyal ortamlarda karşıcinsi çekici bulabilir aynı şekilde kendi çekicilikleriyle aradıkları aşkı yakalayabilirler.




Yengeç Burcu: Seyahat, dış ortamlar veya eğitim alanlarınıza odaklanabilirsiniz. Özellikle bugün kalbiniz boşsa kalabalık ortamlarda aşk sizi bulabilir. Çekiciliğiniz toplum içinde yüksek olacak.




Aslan Burcu: Seyahat, eğitim veya medya ortamlarında karşı cinsi çekici bulabilir, hayatınızdan biri yoksa aşkın peşinden gidebilirsiniz. Hayatınızda biri varsa sıcak, keyifli ve romantik etkileşimlere hazır olun.




Başak Burcu: Özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize önem vereceksiniz. Bu alanlarda tutkularınız devreye girebilir. Kalbiniz boşsa sizi değiştirecek ve dönüştürecek bir ilişki içine girebilirsiniz.




Terazi Burcu: Tamamlanması gereken günlük rutin işlerinize gereken özeni gösterebilirsiniz. Özel hayatınızda çekiciliğinizi konuşturacağınız ve ilişkinizde karşı cinsle sorunlarınızı halledeceğiniz bir gün olabilir.




Akrep Burcu: Eğlenceli konular, özel hayatınız öne çıkmaya başlayacak. Bugün, iş arkadaşlarınızdan birisi kalbinizi çalabilir. iş ortamlarınızdan tanıdığınız bir insanla sıcak yakınlaşmalarınız oluşabilir.




Yay Burcu: Dinlenmek ve vaktinizi evinize ve ailenize ayırmak isteyeceksiniz. Kalbiniz boşsa, eğlence ortamlarında, sanatsal faaliyetlerin yapıldığı yerlerde karşı cinsten biriyle sıcak ve tutkulu bir ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla planlarınız olacak. Çevrenize karşı yardımsever etkilerde bulunacaksınız. Sevdiğiniz insanla romantik, anlayışı yüksek ve sosyal bir güne hazır olun.




Kova Burcu: Kalbiniz boşsa, yakın çevrenizde bulunan bir insan size teklifte bulunabilir. Şaşıracak ama bu keyfi yaşamak isteyeceksiniz. Akrabalarınız ve sevdiğiniz insanlarla keyifli bir gün sizi bekliyor.




Balık Burcu: Bu Pazar, kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Alacağınız bir teklif sizi mutlu edebilir. Yine kendinizi güvende hissetmek için size bu güveni sağlayacak biriyle romantik etkileşimler yaşamaya meyilli olacaksınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR