Bu sevgililer gününe Ay koç burcunda dolaşırken giriyoruz. Duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz. Yine de ayın venüsle olumlu açısı, ilişkilerimizde iletişimi yüksek tutacağımız ve paylaşım içinde olmaktan mutluluk duyacağımız bir gün geçireceğimizin sinyalini veriyor. Çoşkulu, heyecan dolu, mantık ve duygularımızın arasında denge kuracağımız bir sevgililer günü gecesine açık olun.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, özgür, gergin, farklı, sanatı ve müziği seven, bilime önem veren bir insansınız. Girişken bir mizacınız var, çabuk sinirlenmeye meyillisiniz. Bu da özel yaşantınızda zaman zaman problemler yaşamanıza neden olabilir. Bu sene, özel hayatınızda farklı ve değişik bir yıl sizleri bekliyor olacak. Maddi konularda şansınız yüksek.




Koç Burcu: Sosyal çevrenizle, arkadaş ortamlarınızda ya da sevdiğiniz yerlerde, kendi kişisel tercihlerinizin devrede olacağı bir gün sizleri bekliyor. Sevdiğiniz insanı şaşırtabilirsiniz. Sizde heyecana ve farklılıklara açık olacaksınız.




Boğa Burcu: Sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız yerlerde, karşı tarafın daha ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle geçmişi anmak, bazı hatıralarınızı gözünüzde canlandırmak hoşunuza gidebilir.




İkizler Burcu: Sevgililer gününde, arkadaşlarınızla veya sosyal ortamlarınızda bulunarak bu özel gecenizi kutlayacaksınız. Sevdiğiniz insanla değişik, farklı yerlerde bulunmak sizi daha çok heyecanlandırabilir.




Yengeç Burcu: Bu sevgililer gününde, göz önünde kalabalık ortamlarda olacaksınız. Sevdiğiniz insanla tutku dolu ama bir o kadar eğlenceli bir geceye hazır olun. Parasal konularda da şansınız yüksek olacak.




Aslan Burcu: Bu sevgililer gününde, sevdiğiniz insanla varsa aranızdaki sorunları halletmek için uygun şartları bulabilirsiniz. Değişik ve farklı yerlerde geçireceğiniz heyecan dolu gece de keyif sizden yana olacak.




Başak Burcu: İşve sağlık temaları gününüze damgasını vurabilir. İşiniz olsa bile veya bugüne ayıracak çok fazla vaktiniz olmasa bile, sevdiğiniz insandan harekete geçirici etkiler yakalamanız mümkün gözüküyor.




Terazi Burcu: Sevgililer gününde, hareketli, iletişimi yüksek ve sevdiğiniz insanla mutluluğu, keyfi yakalayacağınız bir gün sizi bekliyor. İşten arta kalan zamanınızı sevdiğiniz insanla geçireceksiniz.




Akrep Burcu: Sevgililer gününde, ev ve aile ortamlarınızı tercih edebilirsiniz. Ya da kendinizi evinizde hissedeceğiniz yerlerde sevdiğiniz insanla bulunma arzunuz yüksek olacak. Romantik etkilere kalbinizi açın.




Yay Burcu: Bu sevgililer gününde sevdiğiniz insanla iletişiminiz yüksek olacak. Keyifli, aktif ve romantik etkileşimlerle dolu bir gün sizleri bekliyor. Ya evinizde ya da sanatsal ortamlarda bulunmayı tercih edebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bu sevgililer gününde, aile hayatınız ve sevdiğiniz insan için harcamalarda bulunabilirsiniz. Yine ev ortamlarında vakit geçirmek, sevdiğiniz insanla fikirsel paylaşım içinde olmak sizin için önemli olacak.




Kova Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkileriniz, kısa plan ve programlarınız devrede olacak. Sevdiğiniz kişiyle, paylaşım içinde olacağınız bir sevgililer günü geçireceksiniz. Keyfiniz yerinde olacak.




Balık Burcu: Sevgililer gününde, çok fazla sosyal olmak ve göz önünde bulunmak istemeyeceksiniz. Kafanız para ve iş alanlarınızda olabilir. Sevdiğiniz insanla sessiz ve romantik ortamlarda huzuru yakalamalısınız.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR