Perşembe, cuma ve cumartesi öğleden sonraya kadar, Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu iki güne çok dikkat etmemeliler. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır.Yapraklarından faydalandığımız bitkileri ekmek ve yemek yine maksimum faydayı sağlayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sivri zekalı, değişik, kendine özgü, özgürlüğüne düşkün, sevgi dolu bir insansınız. Yaşadığınız her olayda yeni bir şeyler öğrenmeniz sizin için kaçınılmaz. Her yönden değişik ve farklı olanı seviyorsunuz, bu da özel yaşantınızda bu tür insanları hayatınıza çekmenize neden oluyor. Bu sene, yılın ikinci yarısı itibarıyla hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınız için yapacaklarınız ön planda olacak. Göz önünde olduğunuz ve işlerinizin arttığı bir dönemde aile ilişkilerinize vakit ayırmak size biraz zor gelebilir ama siz yine de onları ihmal etmeyin.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle irtibatınız artmaya başlayacak. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Beklenmedik olayların sizi hemen huzursuz etmesine izin vermemeye çalışın.




İkizler Burcu: Bugün ve bir kaç gün boyunca parasal konuları gözden geçireceksiniz. Para hesabınızı iyi yapmanız gerekecek. Dış çevrelere, değişik ortamlara olan ihtiyacınız bu aralar fazla gözüküyor.




Yengeç Burcu: Bir kaç gün boyunca kendi istekleriniz ve beklentileriniz ön plana geçmeye başlayacak. Aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla ilgili sorumluluklarınız devrede olabilir.




Aslan Burcu: Bugün ve bir kaç gün boyunca dinlenmek ve geri planda durmak isteyebilirsiniz. Yorgunluğunuzu bir şekilde üzerinizden atmanız gerekecek. Ailevi konulara odaklanabilirsiniz.




Başak Burcu: Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz bir kaç gün boyunca artmaya başlayacak. İşinizden fırsat bulduğunuz anlarda sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilir, bir araya gelebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bir kaç gün boyunca oldukça yoğun olabilirsiniz. Koşturmalarınız hızlanmaya başlıyor. Özel hayatınızda zorlanmalarınız oluşabilir, iş alanlarınızdaysa şanslı etkiler altındasınız.




Akrep Burcu: Bugün ve bir kaç gün boyunca dış ortamlar, seyahatler veya eğitim konularınız ön planda olacak. Yakın çevrenize odaklanmanız gereken bu süreçte, size uzakta olan insanlarla uğraşmak sizi yıpratabilir.




Yay Burcu: Ortaklaşa para konularınız bugün itibarıyla öne çıkmaya başlayacak. Yakın çevre iletişiminizin yoğun olacağı bu dönem, bağlantılarınızı devreye sokmanız gerekebilir.




Oğlak Burcu: Bugün ve bir kaç gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devreye girmeye başlıyor. Sevdiğiniz insanlarla sosyal çevrelerde birbirinizi destekleyebilirsiniz. Keyfiniz yerinde.




Kova Burcu: İş ve hizmet alanlarınız aktif olmaya başlıyor. Tamamlanması gereken işlerinize vaktinizi ayıracaksınız. İlginiz tamamıyla kendinizde ama kariyer çalışmalarınıza daha çok zaman ayırmalısınız.




Balık Burcu: bir kaç gün boyunca aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konular ilgi alanınızda olacak. Borsada yatırım yapanlar için iyi ve etkili bir gün olabilir. Daha az tanıdığınız insanlar sizi işlerinizde destekleyebilirler.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR