Perşembe ve Cuma Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından huzursuz ve gergin hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; olumlu, girişimci, yetenekli, vasıflı, konuşkan ve paylaşımcı bir insansınız. Girişkenliğinizi ve konuşma yeteneğinizi iş ve ticaret hayatınızda kullanmalısınız. Aşk hayatınızda saf bir tarafınız var ve yönlendirilmelere müsaitsiniz. Başarınızda kayıplar yaşamamak için özellikle iş hayatınızda ağzınızı sıkı tutmalısınız. Bu sene, duygusal konularda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.




Koç Burcu: Kafanıza buyruk ve özgür tavırlarla aceleci davranışlarınızın ön plana geçeceği bir gün olabilir. Hareketlerinizle hem çalıştığınız insanları, hem de özel yaşantınızdaki kişiyi hayrete düşürebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün, isteksizliğiniz fazla olabilir. Konuları kafanızda büyütmeye meyilli olacaksınız. Ortaklaşa para konularını gözden geçirmelisiniz. Önemli işlerinizi başka bir güne bırakmanız yerinde olabilir.




İkizler Burcu: Arkadaş ortamlarınızda içinizden geldiği gibi ve farklı davranmak etrafınızdakileri şaşırtabilir. Sosyalliğiniz arttığı için para harcamalarınızda artabilir. Özel ilişkilerinizi dengede tutmaya çalışın.




Yengeç Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız ortamlarda ve iş hayatınızda sıradışı ve değişik davranışlar sergileyebilirsiniz. Ortaklaşa iş yaptığınız insanlara karşı tepkileriniz olabilir. Sizi seviyorlar.




Aslan Burcu: Seyahat veya eğitim alanlarınızda duygusal olarak sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Sizi daha az tanıyan insanları özellikle iş ortamınızda şaşırtmanız mümkün. Eğlenceli yönlerinizi daha çok sergilemelisiniz.




Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik bir şekilde davranabilirsiniz. Harcamalarınız, ailenizdeki insanlarla bazı anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Evinize yatırım yapmak isteyeceksiniz.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insan duygusal iniş çıkışlarıyla sizi şaşırtabilir. Aile hayatınızda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yakın çevreniz ve özel yaşantınız arasında bocalamalarınız olabilir.




Akrep Burcu: Bugün, iş hayatınızda farklı ve tepkili davranabilirsiniz. Ani davranış değişikliği, yakın çevre iletişiminizde sorunlara neden olabilir. Her zamankinden değişik bir gün sizleri bekliyor. Para getiriniz yüksek.




Yay Burcu: Eğlence alanlarınızda ve aşk hayatınızda farklı davranışlar ortaya çıkabilir. Beğendiğiniz insanın bu farklı davranışları sizi gün içinde zorlayabilir. Aklınıza estiği gibi yaşamak istiyorsunuz, kendinizi kısıtlamayın.




Oğlak Burcu: Aile ortamlarınızda farklı ve değişik davranma isteğiniz ön planda olacak. Bu da bazı zorlanmaları beraberinde getirebilir. Davranışlarınızı gözden geçirmeli, hayatınız için planlar yapmalısınız.




Kova Burcu: Yakın çevrenizde oldukça hareketli ve değişik bir gün olabilir. Herşeyden çabuk sıkılma etkiniz olacak. Bu da arkadaşlarınızla güzel ve etkili planlar yapmanıza neden olabilir. Korkularınızdan sıyrılın.




Balık Burcu: Bugün, parasal konularda farklı ve ani davranışlar sergileyebilirsiniz. Biraz düşüncesizce hareket etmeye meyilli olacaksınız. İş ortamlarınızda güzel ilişkiler sayesinde istediğiniz başarıyı yakalamanız çok kolay.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR