Bugün devreye giren Merkür- plüton etkileşimiyle araştırma yapacağımız ve derine inmek isteyeceğimiz işlerimiz için olumlu etkiler altındayız. Önemli ve güçlü insanlardan fikirlerimiz veya uygulamaya koyacağımız konular için destekler alabiliriz. Yine aynı gün oluşan Mars-Uranüs olumlu açısıyla günlük yaşantımızda yeni deneyim ve aktivitelerin peşinden koşabilir, farklı bir gün geçirebiliriz. Yeni oluşumların aktivitelerin öne çıkması söz konusu olabilir. Zor sorunların üstesinden gelebileceğimiz birkaç gün içindeyiz




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli ,dürüst, ailesine düşkün, başarılı bir kişiliğe sahipsiniz. Hem kendi hayatınız, hem de toplum hayatı için inanılmaz dürüst bir yapınız var. Ailenize ve kendi yuvanıza düşkünsünüz ama zaman zaman herşeyden uzaklaşma isteği sizi zorlayan noktalardan biri olacaktır. Bu yıl, karşınıza çıkacak fırsatlar yüzünüzü güldürebilir.




Koç Burcu: İş konularında sizden daha yetkili olan insanlarla konuşmalarınız öne çıkabilir. Ayrıca yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde farklı, sabırsız davranma isteğiniz yoğun olacak, sizi harekete geçirecek olan konularda değişimlere açık olmalısınız.




Boğa Burcu: Dış ortamlarda etkili ve güçlü insanlar, hayatınıza yönelik kararlarda size ön ayak olabilirler. Seyahat, eğitim, hukuk veya ticaret konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak. Maddi konularda değişik düşünceler veya fikirler içinde olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Planlarınız için kafanızda güzel çözümler ve süreçler üreteceksiniz. Düşünce gücünüz sağlam olacak, edebiyat veya yazımla uğraşıyorsanız şanslı bir gün. Sosyal çevrenizdeki bir takım değişik ve farklı olgular, hayattan alacağınız keyfi arttırabilir.




Yengeç Burcu: Partnerinizden veya ortağınızdan geleceğinize dayalı işleriniz için güzel yardımlar alabilirsiniz. Önemli organizasyonlar için konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir. Bugünlerde iş alanlarınızdaki değişikliklerin işinize yaradığını görebilirsiniz.




Aslan Burcu: İş arkadaşlarınız veya çalıştığınız ortamlardaki güçlü insanlar, kariyeriniz adına sizin arkanızda olacaklar. İşinizi bilinçli ve etkili bir şekilde yapmanız size çok güzel kapılar aralayabilir. Fikirsel olarak elektrikli, sabırsız ve değişken olabilirsiniz.




Başak Burcu: Dış ortamlara dayalı işlerinizde harikalar yaratabilirsiniz. Diğer insanlarla anlaşmakta zorlanmayacak, düşüncelerinizi etkili bir şekilde onlara sunabileceksiniz. İş alanlarınızda çok şanslısınız ve hiç ummadığınız yerlerden farklı destekler alabilirsiniz.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda fikir ve düşüncelerinden yararlanacağınız bir insan, ortaklaşa para alanlarınızda size yardımcı olabilir. Ortaklaşa atılacak adımlarda farklı ve fırsatlı bir güne açıksınız. Bir seyahat, medya işi veya eğitim konusu sizi heyecanlandırabilir.




Akrep Burcu: Yakın çevrenizde bulunan bir insandan özel hayatınız veya ortaklı işleriniz adına istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Özel hayatınızda fikirlerinizi etkili bir biçimde ortaya koyuyorsunuz. İş alanlarınızda yeni deneyim ve aktiviteler devreye girebilir.




Yay Burcu: Çarşamba günü maddi konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. İş getirileriniz ve uğraşılarınız bu dönem size güzel fırsatlar sunabilir. Özel hayatınızda sabırsız ve heyecanlı olabilirsiniz, bu da size değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirtebilir.




Oğlak Burcu: Eğleceye, sanata, yaratıcılığa dayalı işlerinizde gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişiliğinizdeki değişimler ve güçlü oluşumlar, hayata eğlenceli bir perspektiften bakmanıza neden oluyor. Yakın çevre iş bağlantılarınızı sıkı tutmalısınız.




Kova Burcu: Aile hayatınızda veya emlak alım satım konularında kafanıza çözüme yönelik çalışacak. Gizli insanlardan destek alabilirsiniz. Orijinal, değişik düşünceler sizi mutlu edebilir. Fırsatları ve riski yüksek işlerinizde önemli şanslar ayağınıza gelebilir.




Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlardan iletişime dayalı her tür konuda istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Gücünüzü sosyal ortamlarda iyi bir şekilde ortaya koyacaksınız. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız, size farklı ve değişik bir gün geçirtebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR