Bugün ve yarın Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Partnerimizi şımartabilir, sevdiğimiz insanla baş başa yemek yemeyi tercih edebiliriz.Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak bize mutluluk verebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, iyi yürekli, sempatik, cömert bir insansınız. Eliniz çok açık ve sizden daha alt pozisyonda insanlarla karşılaştığınızda oldukça bonkörsünüz. Bu sene, iş hayatınızda kalıcı ve uzun ömürlü adımlar atmanız mümkün. Şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Kafanıza takılan bazı eski konuları toparlamak ve çözüm üretmek adına şanslı birgün. Planlarınızı oluştururken yaratıcılığınız size destek verebilir. Aile hayatınızdaki bazı konuşmalar kendinizi mutlu hissettirebilir.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara karşı anaç ve düşünceli tavırlarla hareket edebilirsiniz. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla bazı fikirlerinizin uyuştuğunu görebilir, organizasyona dayalı işlerde kendinizi fikirlerinizle ortaya koyabilirsiniz.




İkizler Burcu: Kariyer hayatınızda önemli fikirlere ve konuşmalara bugün açık olacaksınız. Sorunlarınıza çözüm üretebilir, işinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Maddi olarak bu aralar kendinizi güvende hissediyorsunuz.




Yengeç Burcu: Bugün fikir alışverişine girmek, konuşma ve görüşmeler içine girmek önem kazanabilir. Fikirlerinizi insanlara yaymak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızdaki çekişmeleri kendinize odaklanarak üzerinizden atın.




Aslan Burcu: Bugün ortak parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Parasal işlerinizi bir düzene oturtmak isteyebilirsiniz. Bu aralar ruhani ve spiritüel konulara ilginiz yüksek olabilir.




Başak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla konuşmalarınızı arttıracaksınız. Birbirinizle iletişiminiz kuvvetli olabilir. Ortaklaşa işlerinizde çözüme yönelik adımlarınız olabilir. Sosyal çevrenizi kullanın.




Terazi Burcu: İş ve hizmet hayatınızda bugün önemli görüşmeler altında olacaksınız. Bir iş konuşması veya görüşmesi olabilir. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla iletişiminizi arttırabilir, sağlığınızı gözden geçirebilirsiniz.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda bazı konuları konuşmak isteyebilirsiniz. Sıkıntıları çözüme ulaştırmak için bugünden faydalanın. Sanatsal işlerinizde önemli konuşmalar karşınıza gelebilir.




Yay Burcu: Bugün aile büyüklerinizle veya kendi ailenizden insanlarla olan konuşmalarınız artabilir. Evinizle ilgili önemli meselelerde sonuca varmak ve çözüm üretmek esas olabilir.




Oğlak Burcu: İletişimsel işlerinizde fikirlerinizi ortaya dökebilirsiniz. Yakın çevrenizin sorunlarına çözümsel yaklaşımlarınız olabilir. Özel hayatınızda karşı tarafa keni isteklerinizi diretmemeye çalışın.




Kova Burcu: Bugün parasal işlerinizde önemli konuşmalarınız oluşabilir. Ticari oluşumlarınız hızlanırken, para konuşmalarınız artacak. Becerili yapınızı işlerinizde ortaya koyacaksınız. Yapılması gereken işlerinizi tamamlayın.




Balık Burcu: Kendi hayatınızdaki konuları, fikirleri insanlarla paylaşma arzusu duyabilirsiniz. Önemli fikir birlikleri içine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi güvende ve iyi hissetmeniz mümkün. Kararsızlıklarınızı bir kenara bırakın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR