29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda iki zor gezegenin birbirine dik açı yapması, eylemleri, şiddeti, düşünmeden hareket etmeyi, karşı koymayı, isyankar davranışları ortaya çıkartabilir. Enerjimizi kontrol etmeli, kazalara, beklenmedik olaylara davetiye çıkarmamaya özen göstermeliyiz. Risk almaya yatkın olacağız ve bu da istemeden bile olsa belalı ve sıkıntılı durumları üzerimize çekebileceğimizi gösteriyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; her ne kadar endişeleriniz olsa da güçlü istek ve arzularınızla istediklerinize sahip olacaksınız. Edebiyat, yazma ve sanat sizin ruhunuza iyi geliyor. Kaliteli kültür seviyenizle insanları etkilemeniz çok normal. Yapıcı yönlerinizin üzerine giderseniz önünüze bir çok fırsat çıkacaktır. Bu sene, kadersel etkiler altındasınız. Hayatınızda önemli değişimler olabilir.

Koç Burcu: Bugün kolay tepki vermeye, anlık çıkışlara ve iş ortamlarınızda kendi enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamama etkilerine karşı dikkatli olun. Kalabalık ortamlarda enerjinizi daha kontrollü kullanmalısınız.




Boğa Burcu: Beklenmedik olaylar, yabancı ortamlarda, dış ortamlarda sizi bulabilir. Patlamaya hazır bir bomba gibi davranabilirsiniz. Enerjinizi kontrol etmeye çalışın. Gün içinde önce yapılması gerekenlere yoğunlaşın.

İkizler Burcu: Sosyal çevre ortamlarınızda paraya dayalı önemli işleriniz varsa bu işlerinizde sıkıntı ve problemlere açıksınız. Yine bu süreçte arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmemeye özen gösterin. Keyfinizi daha da yükseltmelisiniz.

Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanla toplum önündeki güç çekişmeleri sizi zorlayacak. Aynı zamanda çevrenizdeki beklenmedik oluşumlar, özel hayatınızda kendinizi güvensiz ve çabuk tepki veren bir hale sokabilir.

Aslan Burcu: Dış ortamlarda tepkileriniz çok yüksek olabilir. Anlık tepkiler, öfke nöbetleri ya da enerjinizi kontrol edememeniz, ilişkilerinizde sıkıntı ve problemler yaşatabilir. Yakın çevre iletişiminiz önem kazanıyor.

Başak Burcu: Bugün tehlikeli yerlerden, ortamlardan uzak durun, beklenmedik sürpriz konuların sizin enerjinizi zora sokmasına karşı bu süreçte dikkat edin. Maddi konularda harcamalarınız ön planda olabilir.

Terazi Burcu: Aile ilişkilerinizde, davranışlarınızda sevdiğiniz insanla birbirinize karşı sert ifadelerle hareket edebilirsiniz. Kolay patlamalara, ilişkinizde sorunların su üstüne çıkmasına karşı dikkatli olun.




Akrep Burcu: Bugün araba kullanırken çok dikkatli olun çünkü sakarlıklara, kazalara açık olabilirsiniz. Aynı zamanda enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara karşı kontrollü kullanmak önemli olmalı.

Yay Burcu: Para harcamaları devreye girebilir, çok açılmadan harcamalar yapmaya özen gösterin. Çocuğunuzun hayatında ve aşk hayatınızda ufak tefek kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün aile hayatınıza dikkat etmelisiniz. Çok kolay tepki göstereceksiniz. Ayrıca göz önünde olacağınız ortamlarda tepkileriniz yüksek olabilir. Dengeli hareket etmek bugün sizin için önemli olacak.

Kova Burcu: Araba kullanıyorsanız bir takım sakarlıklara açık olabilirsiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamaktan kaynaklı olarak hiç olmadık yerlerde enerji patlamaları, öfkenizi ortaya koymanız söz konusu olabilir.

Balık Burcu: Sosyal ortamlarda tepkilerinizi kolay ortaya koyabilirsiniz. Tehlikeli yer ve ortamlardan kaçınmalı, gruplarla olan bağlantılarınızda kendinizi tehlikeye atacak oluşumlardan uzak durmalısınız.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR