Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- Jüpiter olumlu açısıyla, oldukça şanslı ve keyifli olacağız. Fikirlerimizi destekleyen olumlu ve şanslı fırsatların karşımıza gelmesi söz konusu olabilir. Bizi geliştirecek ve büyütecek konuşmalar, anlaşmalar ve fikirler altındayız. İletişimsel işlerimizde artışlar görülebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tutkulu, arzu dolu, istikrarlı, duygusal, sezgili ve işinizi bilen bir insansınız. Duygusallığınızı zaman zaman frenlemeyi öğrenmeniz gerekebilir. Ne iş yaparsanız yapın başarılı olacaksınız. Yabancı ülke ve kültürler ilginizi fazlasıyla çekiyor. Bu sene karşınıza gelecek fırsatları en güzel şekilde değerlendirin. Harika bir yıl.




Koç Burcu: Bugün parasal konularda güzel şanslar ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Kariyerinize etki eden insanlar da sizi ve yaptıklarınızı destekleyecekler. Ailevi konuların üzerine düşmeyi ihmal etmeyin.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızda çok güzel bir teklif, ayaklarınızı yerden uçurabilir. Hem sanatsal işlerinizde, hem aşk hayatınızda, hem de çocukla ilgili konularda çok güzel gelişmeler, şanslar ve fırsatlara sahip olacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün aile alanlarınızda oldukça güzel ve etkili teklifler karşınıza gelebilir. Ailenizden güzel yardımlar, hayatınızı ve planlarınızı destekleyecek şanslar yakalayacaksınız. Bazı fikirleriniz için plan yapmalısınız.




Yengeç Burcu: İletişimsel işlerinizde kendi sosyal çevrenizdeki insanlardan güzel teklifler ve şanslar ayağınıza gelebilir. İşleriniz konusunda çevrenizi iyi idare edeceksiniz. Bugün kendiniz için bir şey yapmayı da ihmal etmeyin.




Aslan Burcu: Bugün, iş hayatınızda çok önemli ve özel bir teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. Kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz ya da konuştuğunuz, uğraştığınız bir konunun parasal karşılığını alabilirsiniz.




Başak Burcu: Eğitimsel konularda çok güzel teklifler alabilirsiniz. Yabancılarla yapılacak işlerde geleceğinizi ilgilendiren önemli fırsatlar ve şanslar ayağınıza gelebilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekler yüzünüzü güldürebilir.




Terazi Burcu: Beklenmedik yerlerden göreceğiniz desteklerle parasal durumunuzu düzeltebilir ya da yeni bir borç altına girebilirsiniz. Bir yandan da kişisel gelişim, spiritüel konularda ve çalışma alanlarınızda önemli şanslar karşınıza gelebilir.




Akrep Burcu: Bugün, sosyal çevrelerde sevdiğiniz insandan güzel bir teklif alabilirsiniz ya da hayatınızda bir insan yoksa sosyal çevrenizde bir arkadaşınız size bir evlilik, ilişki teklifinde bulunabilir. Çevrenizden fayda sağlayacaksınız.




Yay Burcu: Bugün, iş hayatınızda çok güzel bir teklif karşınıza gelebilir. İş hayatınızdaki becerileriniz, konuşmalarınız uzun vadeli olabilir. Uzak yerlerden alacağınız haberler gün içinde sizi aktifleştirecek, dış ortamlarda bulunun.




Oğlak Burcu: Bir iş, proje sonucunda bir anlaşmaya imza atabilirsiniz ya da yurtdışı bağlantılı, eğitim, seyahat, ticaret, medyayla alakalı konularda güzel teklifleriniz olacak. Sevdiğiniz insanla seyahat planları devrede olabilir.




Kova Burcu: Ev alım, satım, kiralama işlerinizde bir teklif karşınıza gelebilir. Uzun zamandır süregelen bir miras davanız varsa, bu konu sonuçlanabilir ve elinize bir miktar para geçebilir. Ev, aile, yuva alanlarınızda kendinizi şanslı hissedeceksiniz.




Balık Burcu: Satış, reklam, pazarlama, tanıtım ve bilgisayar sektörlerinden birinde çalışıyorsanız, ortaklıkla ilgili bir teklif karşınıza gelebilir ya da sevdiğiniz insanla ilişkinizi güçlendirip birbirinize olan mutluluğunuzu ilan edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR