Bugün mars- satürn kare açı atıyor. Bu iki kötücül gezegenin zor açısıyla bazı işlerimizde engeller, sorunlar ve problemlere açık olacağız. Enerjimiz satürn ün kısıtlayıcı ve daraltıcı etkileriyle bloke olabilir. Öfkemizi içimizde tutabilir ve kolaylıkla isyan edebiliriz. Bu süreçte olaylara biraz daha soğukkanlı yaklaşmalı ve çıkacağımız derslere odaklanmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatkar, yaratıcı, duygusal, anlayışlı ve kibar bir insansınız. Özel hayatınızda duygusal travmalar yaşamaya açıksınız. İş hayatınızda uzağı gören yeteneğinizle ve sezgilerinizle kolay yükselebilirsiniz. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Bu sene, bazı zorlanmalara açık olmalısınız.




Koç Burcu: Yabancılarla veya daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak olan işlerinizde enerji blokajları ve engellenmelere açıksınız. Bir seyahat halindeyseniz bazı aksiliklere maruz kalabilirsiniz. Ya da bir hukuki davada sonuçlar sizi zorlayabilir.




Boğa Burcu: Sosyal çevre organizasyonlarınız veya bu alandaki işleriniz bir paranın ödenmemesine veya parasal bir takım zorluklara takılabilir. Bazı işlerinizde sorunlara ve engellere açık birkaç gün sizi bekliyor.




İkizler Burcu: Bugün, iş ve kariyer girişimleriniz partneriniz veya iş ortağınız engeline takılabilir. Bazı işlerinizde sorunlara açık olacaksınız. Yine sevdiğiniz insanla toplum içinde bazı anlaşmazlıklara dikkat etmelisiniz.




Yengeç Burcu: Uzak çevre ilişkileriniz ve bu alandaki işlerinizde bazı aksilikler ve blokajlarla karşılamanız mümkün. Özellikle seyahatteyseniz bazı aksiliklere maruz kalabilirsiniz. Yabancılarla yapılacak olan her işinizde, dikkatli adımlar atmaya çalışın.




Aslan Burcu: Bazı ortak para konularınızda zorluklara açık olacaksınız. Hem aşkınızın, hem de çocuğunuzun sorumlulukları ortak para harcamalarınızda sorunlar çıkarabilir. Ya da bu alanlarınızda değiştirici ve dönüştürücü olaylar yaşamanız söz konusu olabilir.




Başak Burcu: Aile sorumluluklarınız özel hayatınızda bazı engelleri ve sorunları ortaya çıkarabilir. Sevdiğiniz insan sizin tarafınızdan engellendiğini düşünebilirsiniz veya aranızda bir takım sorunlar ortaya çıkabilir.




Terazi Burcu: İletişime dayalı işlerinizde, bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılabilirsiniz. Yakın çevre sorumluluklarınız bazı işlerinizi bloke edebilir, yine sağlığınıza bu dönemde dikkat etmeyi unutmayın.




Akrep Burcu: Parasal sorumluluklar gönlünüzce harcama yapmanızı kısabilir. Borsada yatırım yapıyorsanız bu süreçte çok dikkatli olmalısınız. Yine varsa çocuğunuzla ilgili bazı sorunlar da ortaya çıkabilir.




Yay Burcu: Ailevi konularınızda bazı zorlanmalara ve sıkıntılara açık olabilirsiniz. Bazı girişimleriniz ve hareket isteğiniz hayatınızda ortaya çıkacak bazı koşullar yüzünden engellenebilir. Sağlığınıza ekstradan özen göstermelisiniz.




Oğlak Burcu: Beklenmedik olaylar gün içinde sizin elinizi kolunuzu bağlayabilir. İletişime dayalı işleriniz veya yakın çevrenizdeki insanlar için yapmak istediklerinizde sorunlar ve engellere açık bir süreç olacak. Araba kullanırken dikkatli olun.




Kova Burcu: Maddi işlerinizde bir takım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bir işinizde sonlanmalar, engeller ve sorunlar ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki zorlanmalar size parasal sorun olarak geri dönebilir.




Balık Burcu: Bugün bazı hayati girişimleriniz, iş engeline takılabilir. Fiziki olarak da toplum önünde zorlanmalarınız oluşabilir. Bu birkaç gün kendinizi ve sağlığınızı çok zorlamamaya çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR