Bugün mars burç değiştirerek kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaklaşık 2 ayı kapsayan bu süreçte, grupsal işler, arkadaşlıklarımız ve toplumsal konular önem kazanmaya başlayabilir. Enerjimizi bireysel konulardan ziyade, ortak yapılacak işlere, grupsal enerjilere kaydıracağız. Aşağıdaki yorumlarda yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yetenekli, sezgili, heyecanlı ve çekici bir insansınız. Şanslı etkiler altındasınız. Başarılı bir evliliğiniz veya ortaklığınız olabilir. Heyecanlı yapınızı kontrol edebilmeli, sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Herşeyi onaylamama huyunuz başınızı ağrıtabilir. Bu sene, hayat size birçok açıdan önemli fırsatlar sunacak.




Koç Burcu: Mars, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanınızda hareket etmeye başlayacak. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bu dönemde hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten, toplumsal konularla ilgilenmekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Rekabetçi ortamlara karşı hazırlıklı olun.

İkizler Burcu: Daha rahat hareket etme, istediğiniz konulara odaklanma, yabancı seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Hukuki davanız varsa işin peşini bırakmayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında, enerjinizi harcayacaksınız. Ayrıca tehlikeli her tür aktivite, oluşumlardan uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.

Aslan Burcu: Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Yalnız mars savaşçı ve mücadeleci bir gezegen olduğundan, sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir.

Başak Burcu: Bu dönem boyunca çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız.Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla bireysel alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler görülecek.

Akrep burcu: Bugün itibarıyla aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir, yine bu dönem içerisinde evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.




Yay Burcu: Bu dönem boyunca iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişiminizde savaşçı ve sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalı, soğuk tavır ve tutumlar içine girmemelisiniz.

Oğlak Burcu: Bu dönem boyunca paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Mars harcatmayı sevdiğinden yine parayla ilgili mücadeleleriniz artsa bile, özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda artabilir.

Kova Burcu: Bu dönem içinde hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz artacak. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini yüksek bir enerjiye bırakacak. Fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu: Mars sizin kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin. Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR