Geçen gün Nuray Sayarı'nın "Arda Turan ve Sinem Kobal yine birleşecek" dediğini bu köşede yazmış hatta ben "Olmaz artık bu saatten sonra" demiştim. Ama neden olmasın ki. Konu aşk ise her an her şey olur. Bakınız dün futbolcu Burak Yılmaz 2009'da nikâh masasından döndüğü İstem Atilla ile evlendi. Çocukluk aşkına beş yıl sonra geri döndü. İnsan kiminle mutluysa onunla olmalı öyle değil mi? Geçen hafta sonu da Özge Ulusoy Bodrum'daydı. Eski sevgilisi Hacı Sabancı da oradaydı ve ikili hakkında "Yine birlikteler mi?" haberleri çıktı. Tabii haliyle Özge Ulusoy arkadaşım diye herkes bana bunu sordu 2 gün boyunca. Özge'ye ben de sordum "Hacı arkadaşım selamlaştık" dedi ama bu işler belli olmaz ki. Ne olacağı, ne biteceği hiç belli olmaz. Hele ki, gönülde bir şeyler bitmemişte, bilinç altının en derinlerinde bir şeyler kaldıysa bu işler hiç belli olmaz. Bakınız Burak Yılmaz'a, 5 yıl sonra yeniden birleşmişler. Aşk güzel şeydir ve sürprizlerle doludur. Birçok kişinin aşkı yıllar sonra kaldığı yerden hatta daha güzel bir şekilde devam ediyor. Yani Sinem ve Arda da birleşirse alkışlayacağım. Helal olsun demek ki, gerçekten âşıklarmış diyeceğim.




Bravo Ata muhteşem yorum




İki gündür deli gibi Ata Demirer'in albümünü dinliyorum. Aman aman bu nasıl güzel yorumdur böyle. "Ata Demirer Alaturka" albümünde en sevdiği şarkıları seslendirmiş. Türk sanat müziği eserleri yeniden hayat bulmuş. Bıkmadan usanmadan dinlettiriyor kendini. Albüm dijital ortamda da 1 milyondan fazla dinlenmiş. Ata öyle güzel seslendirmiş ki, albümü dinlemekten kendinizi alamıyorsunuz. Yaz aylarında yazlıkçıların, mangalcıların, uzun yola çıkanların vazgeçilmez albümü olacak. Özellikle bu albüm yaz akşamlarının uzun yemek masalarının en baş köşesinde yerini alır. Ah bir de Tarkan bir Türk sanat müziği albümü çıkarsa tadından yenmez. Hem yeni nesil de bu sayede bilinmeyen birçok şarkıyı öğrenmiş oluyor. Belki Ata, Tarkan'ı da harekete geçirir. Belli mi olur? Yani diyeceğim odur ki, "Unutturamaz Seni Hiç Bir Şey", "Unutulmaz", "Sizden Biri", "Söyleme Bilmesinler", "Dürüye'nin Güğümleri" gibi birçok eseri severek dinleyeceksiniz. Çok keyifli hem de çok.




Hafta sonu her yerdeydim




Bu hafta sonu Babalar Günü münasebetiyle İstanbul'dan ayrılmadım. Ama Instagram sağ olsun. Türkiye'nin her yerindeydim bu hafta sonu. Özellikle kim ne yedi, kim nereye gezdi hepsiyle birlikte dolaştım gezdim. Hiç rahatsız değilim. Hatta pek memnun olurum. Hele güzel fotoğraflar paylaşınca tadından yenmiyor. Tek sıkıntım henüz tatile çıkamamış ben tatil hayalleri kuruyorum. Çünkü bu hafta sonu herkes çok güzel, deniz, güneş, kum, yemek fotoğrafları paylaştı.




Kendinize bir iyilik yapın




-Sevdiğiniz insanlarla görüşün.




-İnsanların mutsuzlukları ile mutlu olmayın.




-Ailenizle vakit geçirin.




-Başkalarını eleştirmeden önce bir kendinize dönüp bakın.




-Tanımadığınız insanlar hakkında acımasız yorumlar yapmayın.




-Adaletli, sağduyulu olmaya özen gösterin. Hele ki bu dönemlerde.




-Çocuklara karşı daha sevecen olun.




-Şiddete karşı her zaman karşı durun. Hatta şiddet uygulayan insanlara karşı önlem alın.




-Özellikle hanımlar bir erkek size bir kez şiddet uyguladıysa "Geçer" demeyin hemen uzaklaşın.




-Sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflara hakaret içerikli yorumlar yapmayın.






Yarın




Salı yani yarın akşam İstanbul geceleri Suada Club'da start alıyor. Avea Prime sponsorluğunda düzenlenen 'Yaza Merhaba Partisi'nde enteresan bir gösteri olacak. Adanın tam ortasında akrobasi gösterileri gerçekleşecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR