Şimdi lafı fazla evirip çevirmeden direkt konuya gireceğim. Beren Saat fanlarının bana saldırma potansiyellerini bile göze alarak. Kuşların fısıldadığına göre Kenan Doğulu, Beren Saat'e evlilik teklif etmiş. Beren Saat de kabul etmiş. Bu ikili en yakın zamanda evlenir benden söylemesi. Çünkü Kenan Doğulu geçen Bodrum konseri öncesinde buluştuğu arkadaşlarına "Evliler kervanına katılıyorum. Hazır olun, evlilik teklif ettim kabul etti" diyerek ne kadar mutlu olduğunu söylemiş. E ne diyelim hayırlısı olsun. Şimdi sıra detaylarda. En yakın zamanda onları da paylaşacağım.




Yenge iyice sarışın oldu




Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'ya dikkat ediyorum da eşi başka bir takıma transfer olsa bile Türkiye'den ayrılmaz benden söylemesi. Memleketi o kadar sevdi ki, etinden, sütünden, suyundan, havasından yararlanıyor. Şimdi bir de Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçecek ki, aman aman. Zaten iyiden iyiye sarışın olmuş maşallah. Duyduğum kadarıyla bizim haftalık sosyetik dergileri de elinden düşürmüyormuş. Kim ne takıyor, ne giyiyor, saçlarına ne yaptırıyor hepsini takipteymiş. Bakın ben size söylüyorum yenge bu ilgiyi sevdi. Daha fazlası için de elinden ne gerekiyorsa yapacak.




Twitter bizim her şeyimiz




Geçen gün Sertab Erener, "Hadi siz seçin ben bu akşam konserde söyleyeyim" dedi ve tüm şarkıları için hastag başlattı. Yani konserde ol olma şarkıyı seç Sertab, sahnede söylesin. Hemen ardından Beşiktaş Kültür Merkezi'nden "Erol Evgin'in bu akşamki, konserine bilet kazanmak isteyenlere soru. "Erol Evgin'in 2012 çıkardığı albümün adı nedir?" dendi. Ardından bir derginin yayın yönetmeni, "Haydi bizimle ilginç fotoğraflarınızı paylaşın dergi de yayınlayalım" dedi, bir taraftan diğeri, "Haydi bu soruyu yanıtlayın eylül sayısında yer alsın" dedi. Anlayacağınız yakında Twitter'da büyük reklam, pazarlama promosyonlar dönecek. A reklam çoktan yapılıyor zaten. Ama bu tarz promosyonlar hiç yoktu. Artık bunlar da başladı. Hayır yakında ev, araba da dağıtılabilir. Ha bir de tabii belediye seçimleri geliyor. Kömür dağıtımı da başlayabilir. Belli mi olur Twitter'sız bir dünya düşünemiyoruz artık.




Sanatçılar ve çocukları




- Engincan'ın kıyafetleri annesi Sibel Can'ın kilolarını geride bıraktı. Böyle giderse daha çok öne geçecek.




- Emine Sandal'ın oğlu Yavuz'u ararken bile duruşu mankenleri aratmıyordu. Vallahi ne yalan söyleyim dünyaca ünlü manken Naomi Campbell bile böyle poz vermedi Bodrum sahillerinde.




- İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo babasının tahtına oturdu. Ama ses ve şarkıcılıkta değil tabii gazetecileri peşinden koşturma konusunda. Artık ilgi küçük İdo'ya.




Kim ne giyerse giysin karışmayacağım




- İsterseniz gecenin bir yarısı ayakkabılarınızı çıkarıp elinize alın, ayaklarınız altı simsiyah olsun.




- O bir türlü vazgeçmediğiniz papatya taçlarını takın.




- 1.50'lik boylarınıza o gladyatör ayakkabıları ayağınızdan çıkarmayın, hatta gece gündüz giyin.




- Yırtık, pırtık taytlar giymeye devam edin o kalın bacaklarınıza.




- Hatta sırt, göğüs, bacak dekoltesi ile de giyinip çıkabilirsiniz.




- Bol bol makyaj da yapabilirsiniz. Bundan böyle karışmayacağım, hanımları eleştirmeyeceğim. Kısa şortlar özgürlüğünü ilan ettiğinden bu yana kim ne giymiş, ne etmiş konuşmaya eleştirmeye son.




Siz uyurken




- TEPEBAŞI 02.30 bir çocuk tek başına cadde ortasında durmuş etrafa bağırıp çağırıyor. Ama öyle bağırıyor ki, önüne gelen herkese küfür ediyor.




- BEBEK trafik 03.00 yine bir çocuk arabaların içine girmiş caddede dans ediyor. Öyle kendi kendine, bir o arabanın önüne geçiyor bir öbür arabanın. Duran trafikte dans ediyor. Trafikte olan herkeste tempo tutuyor.




- BAĞDAT Caddesi 04.00 beyaz bir araba ile yine başka bir marka araba yarış halindeler. Arabaların biri öyle bir manevra yaptı ki bir ara dengesini kaybetti büyük bir kaza yapıyordu. Polis arabası da iki arabayı durdurmaya çalışıyordu.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR