Bu hafta olan biten




-Farkında mısınız? Arda Turan ve Sinem Kobal nişanlandıktan sonra ne kadar sakinleştiler. Basına güzel güzel poz vermeye başladılar. Önceden sürekli kaçıyorlardı. Demek ki, çözüm bu kadar basitmiş.




-Çarşamba akşamı "40'a 3 kala" ile doğum gününü kutladı Etiler Şamdan. Gerçekten bravo. Bunca yıl aynı kaliteyi, aynı heyecanı korumak kolay değil. Elime davetiye geldiği andan itibaren orada geçen çapkınlıklar, kovalamacalar, kavgalar ve daha neler neler geldi aklıma. Tabii bunun 15 yılını yakaladım. Ondan öncesi yok bende. Keşke Şamdan şimdiye kadar hakkında çıkan bu tarz haberleri toparlasa da bir kitap yapsa. Ortaya harika bir şey çıkar.




-Tılsımlı takıları ile ünlülerin vazgeçemediği özel bir isim Ece Şirin. Bee Goddess markasının bir şubesini şimdi Nişantaşı Abdi İpekçi'de açtı. Ama burası bir mağaza değil burası bir ev. Giren çıkamıyor. Tılsımlı takıların içinde kendinize bir yer bulup saatlerce zaman geçiriyorsunuz. Hele bir bahçesi var ki, yazın hiç kimse oradan dışarıya çıkmayacak.




Duygusal erkekler




Hala bazı erkeklere, "Sen olsan Anjelina Jolie mi yoksa Jennifer Aniston'u mu seçersin?" diyorum Allah sizi inandırsın hepsi Anjelina Jolie diyor. Ama bakınız İngiltere'de yaklaşık 2 bin kişiye, "Dünya'nın sonu gelse yanınızda kimin olmasını istersiniz?" diye sormuşlar kadınlar klasik George Clooney demiş erkekler ise Jennifer Aniston. Listede Anjelina Jolie yok bile. Bakınız ikinci klasik hiç şaşırmadım Scarlett Johansson, üçüncü Penelope Cruz, dördüncü Jessica Alba. İyi de bütün bu erkekler bizi kandırıyor mu yoksa Jennifer'e acıyorlar mı? Ya da hepsi Jennifer Aniston'un romantik, aşk dolu filmlerini izleyip hiç olamayacakları hale o filmler sayesinde bürünüp kadına aşık mı oluyorlar. Yahu bu erkekleri anlamak harbiden zor.




Köşe olunca ciddiye alınmıyorum




Erkeklerin saç ekiminden sonra şimdi de bıyık ve sakal ekimleri başladı ki, vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Bakınız Amerika ve Avrupa'dan sonra bizim memlekette pek ucuz bu işler. O yüzden millet akın akın Türkiye'ye geliyor bir yerlerine kıl, tüy ektirmeye. Kafalarında görmeye alıştığımız çim adam misali görüntüleri şimdi sakal ve bıyık işlemleri sonrasında göreceğiz hazır olun. Çünkü bu işlemi yaptırmak zorundalar. Bazı erkeklerin psikolojileri bozuluyormuş. Çünkü erkeklerin bu işlemi yaptırmalarındaki neden "ciddiye alınmıyorum" düşüncesi. Ben estetiğe asla karşı değilim. Bir insan kendini nasıl hissedecekse öyle harekete etmeli.






Aklında bulunsun




1-Eleştiriye gül geç daha çok büyürsün.




2-Dedikodulara kulağını tıka hayat boyu mutlu olursun.




3-Başkasıyla değil kendin ile yarış yükselirsin.




4-Hüsnü kuruntu yapma huzurlu olursun.




5-Sevgini göster sevilirsin




SİZ UYURKEN




-Sess 02.00 tuvaletin önünde iki kız futbolcu Toroman'ı sıkıştırmış "Lütfen ne olur telefonunu ver" diye yalvarıyorlardı. Toroman kızların elinden zor kurtuldu.






-Novo 03.00 hadi çabuk çabuk fotoğrafı facebook'a koy. Şimdi benimki face'de online. Görsün fotoğrafı hemen de bassın burayı. Ay biraz sonra şenlik var.




-Corridor 02.00 sağ tarafımda duran kızlar "Şu çocuğa baksana çok yakışıklıymış" diyor sol tarafımda duran erkekler "Şu kız güzelmiş" Yani anlayacğınız Corridor görücü usulü ilişkiler için birebir. Millet merdivende durmuş etrafı kesiyor. Eğlenen yok, seç beğen al.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR