Ben Murat Boz'a Tarkan'dan 'Başkası Olma Kendin Ol" şarkısını armağan etmek istiyorum. Sakın bana kızmayın. Hiç de acımasız olduğumu düşünmeyin. Ben Murat Boz'un yerinde olsam asla o reklam senaryosunu kabul etmez, değiştirilmesini isterdim. Kim ikna etmişse Murat'a kötülük yapmış. Çünkü ilk anonslarda Tarkan olduğunu zannetti herkes. Olmadığına emin olunca da "Tamam Murat Boz" dedik ama reklam yayınlandığı an "Yok artık" dedirtti. Yani Halkbank için de bence çok kötü bir şey bu. Tamamen taklit durumu. Bir de hayran bölümü bilgisayar yardımıyla çoğaltılmış da çoğaltılmış. Yani Murat'ın hangi konserinde böyle kalabalık görüntüler var? Keşke daha gerçekçi olsaydı. Biz konser öncesi ve sonrasında bu görüntüleri hep Tarkan'da izledik yıllarca. Hatta böyle bir klibi bile var Tarkan'ın. Galiba bu proje Tarkan düşünülerek tasarlandı. Hatta teklif Tarkan'a gitti. Muhtemelen olacaktı ama son anda bir engel çıktı. Sonra da bize "Tarkan olmadı Murat veriyoruz" demek istemişler sanki. O zaman Tarkan'ın alternatifi Murat mı oluyor yani. Murat böyle bir şeyi neden ve nasıl kabul etti anlamadım doğrusu. Eminim bütün bunları kendisi de düşünmüştür. Lakin mesele tamamen duygusallık üzerine olunca avantajları dezavantaja döndürmüş belli ki.






Bu bacakları yeni mi fark ettiniz?




Pınar Altuğ bir başörtü açıklaması yaptıktan sonra herkes Pınar Altuğ'un bacaklarından konuşmaya başladı. Hayır anlamadığım bir şey var. Pınar'ın mini mini eteği, güzel bacakları her zaman meşhurdur. Bu sonradan oluşmuş bir şey değil. Bir de Pınar Altuğ kış günü de hep mini etek giyer. 1994 Türkiye güzellik yarışmasından sonra da durum böyleydi şimdi böyle. Yeni bir şey değil bu bacak durumu yani. Sakin olun.




Şu aralar en çok


KONUŞULANLAR




- Twitter dünyasına katılan Papa 16. Benediktus'un ilk twit'ini 12.12.12'de atacağı.


- Taksim yol çalışmaları yüzünden çekilen zorluklar.


- Başbakan'ın açıklamasından sonra "Muhteşem Yüzyıl"ın akıbetinin ne olacağı. Tahminler de yapılıyor tabii.


- Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan 7 yaşındaki Okan Şenyuva'nın yaptığı Gangnam Style.


- Buse Terim ile bir hafta birlikte olan Berk Atan'ın bundan sonra hangi ünlülerle boy göstereceği.






Sevdiğine inanmak için




Maalesef bazı kadınlar bir adam onu hırpalıyor, dayak atıyor, kıskanıyor, didikliyorsa "sevdiği için" yaptığına inanıyor. Hâlâ böyle maalesef. Görüyorum, duyuyorum ve biliyorum. Geçen gün de gözümün önünde yaşandı böyle bir şey. Çocuk kızı kıskandığı için hepimizin içinde tokat attı. Kızın saçını çekti, bağırdı, çağırdı, küfür etti. Öyle ki, yani hiç yapılmayacak şeyler yaptı. Kız da hiç ses çıkarmadı. Biz rahatsız olduk. Hatta "nasıl oluyor"lara başladık ve kıza "Bunları kendine nasıl yaptırıyorsun" bile dedik. O da bize, "E yapacak tabii. Bunları yapmayan erkek sevmiyor demektir" dedi. Hayır, biri çimdiklesin. Yapmayın hanımlar yapmayın. Olmaz böyle bir şey. Bu sevgi belirtisi değil sapıklıktır. O zaman sevgiliniz değil ananız, babanız, arkadaşınız, kardeşiniz, ablanız, ağabeyiniz yani sizi seven herkes sizi dövsün, sövsün. Allah Allah olacak iş mi bu yahu.

























İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR