Don, sutyenin modası geçmiyor




Geçmiyor işte kim ne derse desin geçmiyor. Eskiden çok çok eskiden Emrah'a yani küçük Emrah'a sahnede don, sütyen atarlarmış. Geçtiğimiz senelerde Kuruçeşme Arena'da Murat Boz'a atmışlardı kırmızı bir sutyen. Hatta öyle ki, 70'li yıllarda Erol Büyükburç'a da atarlarmış hatta posta yoluyla evine gönderirlermiş. Bir keresinde Özcan Deniz'in evinin bahçesine atmış kadın hayranları donlarını. Geçen akşam da Enrique Iglesias hayranları sahneye sutyen atmış. Nasıl bir ruh halidir acaba sahneye iç çamaşırı atmak? O atan kadını bulup sormak istiyorum. Acaba sutyenini önceden mi hazırladı cebine koydu, yoksa o anda üzerinden çıkartıp mı attı. Atarken ne düşündü? Lütfen o sütyeni atan kadın bana ulaşabilir mi? Gerçekten sütyenini Enrique eline aldığında ne düşündü, ne hissetti onu çok merak ediyorum.




İstanbul boş hatta bomboş

Hem gecesini hem de gündüzünü yaşayan bir İstanbullu olarak bayramlarda bu şehre aşık oluyorum. Çünkü boş hatta bomboş. Yıllardır uğraştığımız trafik sorunu yok. Hatta sıfır. Ve gerçekten trafik olmadığı zaman ne kadar da güzel muhteşem bir şehir olduğunu fark ediyorum. Bir yerden bir yere gitmek zulum değil. Her yer çok da kalabalık değil. Tamam bundan birçok mekan hoşnut değil ama bence küçük de olsa bu sessizliğe İstanbul'un ihtiyacı var. Olması gerekiyor anlayacağınız. Ben keyif alıyorum. Bayram da İstanbul'da olmaktan, burada tatil yapmaktan çok ama çok keyif alıyorum. Hafta sonu için küçük bir kaçamak yapacağım. Nereye gittiğimi ve neler yaşadığımı da pazartesi anlatırım. Uzun yıllardır ilk kez bir bayram günü son günü olsa bile İstanbul'dan uzaklaşıyorum ama eğer siz burada kaldıysanız keyfini çıkartın bol bol derim. Çünkü bu son tatildi ve uzun bir süre bu sessizliğe hasret kalacaksınız.






Komik ama öyle




-Burcu Kara ve Buğra Gülsoy boşanmasının perde arkası bir muamma. Birçok kişi ne olduğunu biliyor anlıyor ama işte taraflar açısından unutulmadı hala. Birbirlerine twitter üzerinden gider yapmaya devam ediyorlar.




-İnstagram var çok şükür ki, kim ne yiyor, ne giyiyor, nereye tatile gidiyor hepsini öğreniyoruz. Evet evet ben de yapıyorum. Ben de fotoğraf çekip koyuyorum. Herkes görsün diye. Tuhaf ama öyle işte.




-Mayalardan açıklama geldi. 21 Aralık'ta kıyamet kopmayacakmış. E iyi ne diyelim zaten inanmamıştık.




Siz uyurken




-House Cafe 01:00'de tuvalette bir kız elini yıkarken koltuğunun altına koyduğu telefonu lavaboya düştü ve kız çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Çünkü telefon kullanılamaz bir hale geldi.




-Kiki 00:30'da iki kız tuvalette kulaktan kulağa oynuyor. Ama o kadar sessiz konuşuyorlar ki, duymanın imkanı yok. İçerde olan birine plan yaptılar. Ve sanırım onu da uyguladılar. Gecenin sonunda gördüğüm kadarıyla ortalık biraz karışmış.




-asmalımescit 03:00 bir çift kavga ediyor. Ben bu kavga olaylarını sık sık yazıyorum. Maalesef her sokaklarda gece kulüplerinde kadınlara şiddet uygulanıyor. Ve bunlara o kadınlar izin veriyor. Çok üzülüyorum çok.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR