İstanbul'un gözü, kulağı İstanbul Fashion Week'de olacak önümüzdeki günlerde. Dört gün boyunca İstanbul'da tam bir moda görsel şov yaşanacak. Bu sene 7. gerçekleşeceği için kusursuz bir gösteri bekliyorum şahsen.




Geçmiş senelerde pek çok kusurlar oldu. Ama artık yeter. Bu sene kusursuz olsun lütfen.




Bir kere zaten Antrepo 3'te gerçekleşecek 10-13 Ekim tarihleri arasında. Türkiye’nin en seçkin marka ve başarılı moda tasarımcılarının tüm hünerlerini sergileyecek.




Şahsen ben çok heyecanlanıyorum.




25’i solo olmak üzere 34 moda tasarımcısı ve 5 markanın, tasarım ve hazır giyim koleksiyonlarıyla tanıtılacak. Bakınız, İstanbul Fashion Week kapsamında Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Simay Bülbül, Özlem Kaya, Tuvana Büyükçınar, Niyazi Erdoğan, Nejla Güvenç, Gül Ağış, Studio Kaprol, Atıl Kutoğlu, Hatice Gökçe, Erol Albayrak, Jale Hürdoğan, Deniz Kaprol, Şafak Tokur, Dilek Hanif, Çiğdem Akın, Günseli Türkay, Zeynep Erdoğan, Aslı Güler, Zeynep Tosun, Elif Cığızoğlu, Nihan Buruk ve Hakan Akkaya solo defile yapacak. Kadro çok sağlam. Ve tüm modacılar eteklerindeki taşları dökecekler.




Nihan Peker, Ayhan Yetgin, Songül Cabacı, Selim Baklacı, Nil Kandemir, Selma State, Emre Erdemoğlu, Tuba Benian ve Ayşe Deniz Yeğin ise karma defile yapacaklar.




Markaların defileleri de Damat, Triko Mısırlı, İpek Tohumcu, ADL & Cengiz Abazoğlu ve AVVA olarak belirlenmiş. Bence çok güzel ve heyecan verici defileler izleyeceğiz.




Tüm Fashion Week'leri izleyen bir gazeteci olarak benim şahsen tek istediğim şu yer olayına bu sene iyi bir çözüm bulmaları. İnşallah güzel bir çözüm bulmuşlardır ve keyifle, mutlulukla güzel güzel defile izleriz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR