Bu yaz maşallah pek bereketli geçti.




Bol gelinli bir yaz yani.




En başta güzel gelin Ebru Akel'den bahsedeyim.




Uzun yıllardır bu işi yapınca bazı insanları aileniz gibi görürsünüz. İşte Ebru Akel de onlardan. Maşallah ne kadar güzel bir gelin oldu. Tüm fotoğraflarda hissettiriyor mutluluğunu.




Evleneceğini duyar duymaz konuştuk.




Çok mutluydu gerçekten. Hayat boyu mutlu olur inşallah. Çünkü mutluluğu en çok hakeden kişilerin başında geliyor. Ve tabii bir an önce anne ol Ebru lütfen.




İkinci güzel gelinim de benim Didem Uzel. Didem de tıpkı ailem gibi gördüğüm insanlardan. Çünkü gerçekten ben bu isimlerle birlikte büyüdüm. Onlar kariyerlerine yeni başlamışlardı ben de mesleğime.




Eskiden bu isimler podyuma çıkardı ben de onların fotoğraflarını çekerdim.


Güzel zamanlar geçirdik.




Şimdi beyaz gelinliğin içinde görmek gerçekten keyif verdi bana. Hep mutlu olurlar inşallah Didem Uzel üç yıl önce Amerika'ya gittiği zaman hiç üzülmemiştim aslında. Çünkü aşkı uğruna bu kararı vermişti. Selim Sarı'yı da tanıyınca Didem'in gitmesine çok hak verdim ve "Bravo" dedim.




Şimdi de imzayı attı işte.




Görüntüleri izlediğim de fark ettim, Didem çok heyecanlı ve mutluydu. Elini, kolunu koyacak yer bulamadı imzayı atacağı gün. Ne güzel böyle heyecanlar. Hep mutlu olsun inşallah.




Bu arada en yakın zamanda bebek müjdesi verecekler bize. Benden söylemesi.




Hande Subaşı'nı çok fazla tanımıyorum ama o da gerçekten bu senenin en güzel gelinlerinden. Eşi Can'ın camiada çok sevilen ve çok sayılan biri olduğunu biliyorum ama.




Ve tabii en şok şok şok gelin Meltem Cumbul. Gerçekten Meltem Cumbul da mutluluğu arayan, yüreği, kalbi ile hareket eden kadınlardan. Ben böyle kadınlara cesur kadınlar diyorum. Ani bir kararla bir anda attı imzayı. İkinci kez attı imzayı. İnşallah son olur ve öbür boyu mutlu olur. Haliyle fısıltısı çok oldu evlilik sonrası ama kulakları tıkamak geleceğe bakmak gerek. Meltem nasıl hissediyorsa öyle yaşayanlardan.




Ben gelinleri severim. O beyazların içinde her kadın muhteşem olur. Kendini muhteşem hisseder. Her gelin güzeldir. Ben de o duyguyu bir kez tattım. Gerçekten keyifli bir duygu. O yüzden güzel ve bol gelinli bir yaz geçirdiğimiz için bence keyifli günler bizi bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR