Gazetemiz yazarlarından benim de canım arkadaşım Oben Budak'ın yarın Falan Filan ismini verdiği kitabı çıkıyor. Ben çok heyecanlıyım. Çünkü onun heyecınını çok iyi anlayabiliyorum.




Kitap yazmak zor iş. O bu zorun üstesinden çok güzel geldi. Ve en en zor bölümüne geldi. Yani okuyucu ile buluşturma anına.




Oben, 3,5 yıldır üzerinde çalışıyor.




Hem de büyük titizlikle.




Bana da çok kitap yazmam konusunda teklif geliyor. Ama henüz hazır hissetmiyorum kendimi. Ya da Oben kadar cesaretli. O yüzden de onu bir kez daha tebrik ederim.


Kendim yazmış kadar heyecanlanıyorum.




O yüzden de merakla kitabı bekliyorum.




Aşk, ayrılık, ihanet ve seks var kitapta.




Yani daha ne olsun değil mi?




Hayat var işte. Hayatımız var.




İlişkilere dair her şey, en güzel haliyle Oben Budak'ın dili ve uslubüyle satırlara dökülmüş. Bir solukta okunacak. Çünkü Oben gerçekten çok güzel anlatır. Güzel bir dili var. Kalemi çok güçlü.




Kitabın kapak tasarımı da süper.




Elif Şafak'ın "Aşk" kitabını hatırlattı bana. Eğer erkekler kitabı kapağının renginden dolayı almak istemezse renk değiştirilir diye düşünüyorum. Elif Şafak'ın kitabında erkekler için siyah tasarım baskı yapılmıştı. Oben de hazırlıklıdır umarım bu tarz bir şeye çünkü ben bu kitabı tanıdığım tüm erkeklere hediye edeceğim.




Onlar için siyah baskılı kitapta alabiliriz.




Ama ben kitabın kapak rengini en son sorun edeceklerine eminim. Çünkü içinde yazanlarla daha çok ilgilenecekler. Oben her şeyi açık bir dille anlatıyor.


Yani erkekler ile kadınlar arasındaki ilişkileri.




Ah ahhh çok fena şeyler okuyacaksın ah...




Ve kitabın editörlüğünü Berrin Yavuzlar yapmış. Tatlım benim ya. Ne şekerdir Berrin. Güzel bir enerji daha. Yani "Falan Filan" güzel bir enerji ile çıkıyor. Hem de süper bir ekip ile. Esen Müzik'in ekibi zaten süper. Nagihan Ataç, Engin İnan, Alexander Kokoskerya derken Oben harika bir ekip ile buluşmuş. Kendi gibi pozitif.




Ve kitap, "Kişiler değişse de yaşadığımız şeyler hep aynı değil mi? Bütün duygular aşk – ayrılık - ihanet ve seks arasında gidip gelmiyor mu? Bir daha asla yapmam dediğiniz hataları yapıp, başka kişileri, bambaşka duygularla sevmiyor muyuz? Bu olaylarda kişilerin bu kadar önemi var mı sizce? Bilmem, belki de vardır...” diye sona eriyor. Size iyi okumalar. Pişman olmayacaksınız diyorum. Yarın hemen kitabı alın derim.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR