Ben böyle büyük büyük laflar etmem ama sanırım Saint Tropez olmaya aday Türkbükü Bodrum'daki Mandarin Oriental Hotel, Cennet Koyu. İki kilometre sahil şeridi ve üç koya sahip 600.000 m2 alan üzerindeki proje Astaş Holding tarafından hayata geçirilmiş.




Hala inşaatlar sürüyor. Hem de hızla.




Biz öncesinde gittik, gördük, eğlendik ve şaşırdık.




82 deluxe odası ve 20 suitiyle Mandarin Oriental Bodrum otel, 98 villa ve 116 rezidansı ile The Residences at Mandarin Oriental gerçekten beklentileri karşılıyacak hatta daha fazlasını verecek gibi.




Öyle ki, birçok kişi "Bodrum'da olan evimi bir an önce satıp buradan almam gerekiyor" diyor ki zaten yüzde 40 satılmış bile. Fiyatlar bir hayli yüksek ama ödeyebilecek varsa oradan alır. Çünkü gerçekten güzel bir yer.




Üç gün geçirdim Cennet Koyu'nun etrafında. İnsan kendini iyi hissediyor. Özellikle davette o kadar büyük alanda müthiş bir kalabalığı görünce de şaşırmamak elde değildi. Eros Ramazzotti konseri ile şenlendi herkes.




Denizin üstüne kurulan güzel bir sahnede insanlar çıplak ayak, kumların üzerinde Eros'u izledi. Keyifli bir atmosferdi.




Eros şarkılarını söylerken milyarlık yatlar da deniz de salınıyordu.


Güzel bir geceydi gerçekten.




Ve benim en güzel dakikalarımdan biri de Milla Jovovich ile karşılaşmamdı. Gerçekten kendine ayrı bir hayranlığım var böyle bir bir anda karşımda görmek beni çok mutlu etti.




Çünkü Milla'nın geldiğini biliyordum ama öyle bir kalabalıkta bir anda karşıma çıkması çok hoş oldu.




Eros Ramazzotti ile bir gün önce dakikalarca geçirdiğim için Milla ile buluşmayı başka basından arkadaşlarıma bırakmıştım. Ama Arzu Kaprol'un şık elbisesi ile bir anda karşımda belirince sevindim.




Ve kadın gerçekten çok ama çok güzel...




Hem çok zarif hem de dünyaca ünlü star olmanın zarifliğini çok güzel taşıyor.


Cennet Koyu'nda geçirdiğim muhteşem davet ile birlikte Milla ile tanışmakta gerçekten güzel bir anıydı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR