Galatamoda en sevdiğim festival. Evet 37 tasarımcının yaza özel koleksiyonuyla 14-17 Haziran tarihleri arasında Nişantaşı Maçka Sanatçılar Parkı'nda olacak.


Moda Tasarımcıları Derneği tarafından gerçekleştirilen GalataModa Festivali dört günsürüyor. İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlenecek festivalde birbirinden güzel kıyafetler olacak.




Geçen Bebek Festivali'nde de birbirinden güzel kıyafetler satılmış. Ben ona gidemedim ama bunu kaçırmam.




Modaseverlerin takıdan mayoya, gece elbisesinden, ayakkabıya 20 TL'den 750 TL'ye alacakları ürünler olacak. Özgür Masur, Simay Bülbül, Cem Lokmanhekim gibi birbirinden güzel isimler var. Liste çok uzun. Ben derim ki, kaçırmayın. Şahsen ben dört gözle bekliyorum. Hem eğleneceğiz hem de çok hesaplı alış veriş yapacağız.




Alış veriş demişken geçen televizyonda bir haber kanalında kadınların alış veriş hakkında fikirlerini soruyorlardı. Kadınların çoğu ihtiyaçtan değil, rahatlamak istediği için alış veriş yapıyormuş.




E işte kısa ve net. Bizlere soracak olursanız dolabımızda giyecek hiç bir şeyimiz yoktur. Ve kesinlikle her sabah "Of bugün ne giyeceğim ben" derim. Sonra da alış verişe gidip saçma sapan şeyler alırız. Ama çok rahatlarız.


İşte bu da öyle bir şey.




Ama bu festivalde öyle olmayacak. açık hava, mis çiçek kokuları için güzel güzel alış veriş yapacağız. E biraz da rahatlamak için tabii. Bu en doğal hakkımız öyle değil mi?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR