Bu hafta ilk Mojito partisi ile başladı. Point Otel'in helikopter pistinde yapılan parti geç saatlere kadar sürdü.




Bir gün sonra da Lenovo'nın dünya çapında yürüttüğü partilerden birine Oben Budak, Melis Alphan, Savaş Özbey ile birlikte ben ev sahipliği yaptım.




Kanyon Wanna'da yapılan partiye çok sayıda ünlü geldi. Vallahi ne diyeyim, çok güzel bir geceydi. Ünlüsü ve şöhretlisi boldu.




Tabii gecenin en önemli konusu kendi doer'larımızı seçmekti. Hepimiz kendi fark yaratanımızı yani doer'larımızı seçtik. Ben Özge Ulusoy'u seçtim.




Çünkü onun iş disiplinine ve ailesi ile olan ilişkisine bayılıyorum. O yüzden de, iyi bir doer yani fark yaratan olduğunu düşünüyorum. Özellikle de bitti denildiği an da yeniden başlaması birçok kişiye örnek olmadı.




Çünkü o yılmadı ve kendini anlatabilecek çok güzel projelerde oldu.


Ve doğru kararlar aldı.




Yani anlayacağınız keyifli bir gece yaşandı. İlk parti ev sahipliği yapan ben biraz zorlansam da üstesinden geldiğimi düşünüyorum.

Yani bundan böyle gelecek doğru projelerde yer almaya karar verdim.

Bu hafta da bol bol parti var.

İlk parti de, gazetemizin yazarlarından Oben Budak'da DJ'lik yapacak.




Tuvana'dan karayollarına estetik




Tasarımcı Tuvana Büyükçınar, 1926'dan beri hizmet veren otobüs taşımacılığının önder isimlerinden biri olan Kamil Koç ile anlaşmış.




Otobüs içi servis elemanlarından, bilet satış personeline kadar Tuvana özel bir koleksiyon hazırlayacakmış.




Dilek Hanif, Cemil ipekçi gibi ünlü tasarımcılarda bu tarz çalışmalar yapmıştı. Bence usta tasarımcıların böyle çalışmalar yapması kalıplaşmış görüntüyü değiştiriyor.




Daha güzel ve estetik hale getiriyor. O anlamda ben böyle köklü firmaların tasarımcılar ile bir araya gelmesi çok güzel.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR