Gay olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez Türkiye'ye gelen Ricky Martin geçtiğimiz cumartesi akşamı muhteşem bir şov sergiledi.

Bir gün öncede, Ajda Pekkan'ın Harbiye'de verdiği konserde ki, frikiği konuşuldu.


Yani İstanbul geceleri yaza hızlı giriş yaptı.




Ama öncesinde en çok konuşulan bazı konulara değinelim.




Ödül törenleri iz bırakmaya devam ediyor




17. Kral Müzik Ödül Töreni tartışmaları sürerken, şimdi de 38. Altın Kelebek Ödül Töreni'ni tartışır olduk. Hem de adına ve yaşına hiç yakışmayacak bir şekilde.




Bakın en son törende akıllarda neler kaldı;




1- Tarkan'a yapılan hareket hiç doğru değildi. Engellenebilirdi. Ama kimse kılını kıpırdatmadı.




2- Ayşe Arman'ın yazılarını, röportajlarını ve doğallağını çok iyi. Ama televizyonda sanki o kadın gidiyor, yerine başka biri geliyor. Neden olmuyor, ben de bunu anlamıyorum.




3- Okan Bayülgen "Bir daha ödül istemiyorum" derken kendini o kadar övdü ki, sahneye fırlayıp, "Aman Okan yapma. Sen süpersin, sen kralsın. Senden başka çıkmaz. Sen her sene ödül almaya devam et" diyesim geldi.




4- Beyaz gerçekten geceyi kurtardı. Ama alt beyninde Tarkan'a karşı o kadar doluydu ki, bir ara Tuğba Ekinci'ye destek verircesine, "Düet yapın" falan diyordu.




5- Hadise'nin şovu muhteşemdi. Güzel, titiz ve gerektiği gibi hazırlanmış. Şarkılar yeniden düzenlenmiş. Yüz mimikleri bile şovun bir parçasıydı. Tabii izleyenler arasında Sinan Akçıl ve Hande Yener'in de olması şova katkı sağladı.




6- Hande Yener'in, Hadise şovu sonrasında sahneye çıkması çok manidardır. Ama sönük kaldı. Gecenin yıldızı tartışmasız Hadise'ydi.




7- Hande Yener'i boşuna Layd Gaga'ya benzetiyorlar. Oysa ki, bizim Layd Gaga'mız Bülent Ersoy.




8- Kırmızı halı saçmalığının kalkmasını rica ediyorum. Bütün ödül törenlerinde aynı saçmalık. Birileri geliyor kıyafetlerini konuşuyorlar. Ama o birileri asıl insanlar değil. Hep kıyafetleri ve sansasyonlarıyla gazetelerde yer almaya çalışan yancılar.




9- Yine hatır - gönül işi ödüller dağıtıldı.




10- Ve ben film galalarına gitmiyorum. Sanırım artık ödül törenlerine de, gitmeyeceğim. Al canım, ver gülüm muhattebine biz de tanık oluyoruz. Kullanılıyoruz da diyebiliriz. Neyse unutalım gitsin..

YAZ KONSERLERİ TÜM HIZIYLA VE İHTİŞAMIYLA SÜRÜYOR




Geçen akşam Kenan Doğulu konseri izledim. TNT Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında. Ve bir kez daha karar verdim ki, Kenan Doğulu'dan kopamıyorum. Evet 17 yıldır hiç bıkmadan, usanmadan izliyorum.




Ve sanırım da izlemeye devam edeceğim.




Bu işin matematiğini, sihrini çok ama çok iyi biliyor.




Hiç ayrılmadığı ekibi ile bunca zamandır bize unutulmaz geceler yaşatıyor.




O gece de 6 bin kişi bir ileri, iki geri oynattı. Herkesi güzel güzel organize etti. Ve tabii en mluhteşem anlardan biri de, Sibel Can'ın sahneye çıkıp "Hançer"i söylemesiydi.




Evet evet Kenan Doğulu bu işin patronu. Bu işi çok iyi biliyor ve uyguluyor. Bu arada "Şans Meleğim" isimli şarkısı da, yaza damgasını vurur.




"Şans Meleği" şarkısından geçen sözler gibi, gerçekten "süper süper"




Ve Harbiye Açıkhava önümüzdeki günlerde de Most'a ev sahipliği yapacak.




Most Production'un organizasyonunu yaptığı konserler 23 Temmuz'da Candan Erçetin ile başlıyor. Candan Erçetin konserinden sonra, Haris Alexiuo, Sıla, Nilüfer ve George Dalaras 21. Most Açıkhava konserlerinde sahne alacak. 1989 yılında Rumeli Hisarı’nda başlayan konserler dizisi, 10. yılından itibaren Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenleniyor.




Candan Erçetin 23-24 Temmuz


Best Of Haris Alexiou 25 Temmuz


Sıla 26 Temmuz


Nilüfer&Rock 27 Temmuz


Geonge Dalaras 19-20 Ağustos





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR