Hava soğuk falan üşüyoruz belki ama bakın konser tarihleri tek tek belli olmaya başladı. Bu ne demek? Yaz geliyor ve sıcak artık kendini tamamen hissettirecek demek.




Mesela sanatçılar ve konser izleyicisi için kesinlikle Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda yıldızların altında sevdiği sanatçıyı dinlemek çok önemlidir.


"Hatta en önemli" diyebiliriz.




İşte bu yazın ilk konser programı da çıkmış oldu. "TNT Yaz Konserleri 2011" 7-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Konserin açılışını ve kapanışını süperstar Ajda Pekkan yapacak.




Açıkhava Haziran takvim programı şöyle:




7 Temmuz Ajda Pekkan


8 Temmuz Abba


9 Temmuz Ada Müzik 25. Yıl Bülent Ortaçgil, Zuhal Olcay, Grup Gündoğarken, Yeni Türkü, Hüsnü Arkan, Birsen Tezer, Bulutsuzluk Özlemi, Jihan Barbur, Mavi Işıklar, Replikas, Mehmet Güreli, Burhan Öçal, Gürol Ağarbaş


10 Haziran Bülent Ortaçgil


11 Haziran Ferhan Göçer 10 Tenor


14 Haziran Goran Bregoviç


15 Haziran Kenan Doğulu


16 Haziran Serdar Ortaç


17 Haziran Ajda Pekkan olacak.




Ve son yıllarda Kıbrıs'ın en gözde tatil yerlerinden Port Cratos Premium'da da tarihler belli oldu. Port Cratos Premium Koordinatörü Ergun Yıldız'ın da verdiği tarihlere göre sanatçıların takvimi şöyle. Eurovision'un yarı finalinde elenen Yüksek Sadakat ise yarışma sonrasında ilk konserini Cratos'da verecek.




Tabii gözler şimdi gurupta. Bakalım bu ilk sınavdan nasıl çıkacaklar.




19 Mayıs Yüksek Sadakat


20 Mayıs Volkan Konak


21 Mayıs Serdar Ortaç


27 Mayıs Mor ve Ötesi


28 Mayıs Candan Erçetin


3 Haziran Mazhar-Fuat-Özkan


4 Haziran Volkan Konak


10 Haziran Manga


11 Haziran Ajda Pekkan


17 Haziran Duman


18 Kenan Doğulu


24 Haziran Petek Dinçöz


25 Haziran Serdar Ortaç




Bu arada yarın, 'Kral Müzik Ödül Töreni' yapılacak. Sanatçıların hepsi geceye hazırlanıyor. Sezen Aksu ay sonunda çıkartacağı albümden şarkıları ilk kez seslendirecek.




Sezen Aksu albümünden sonra da Ajda Pekkan, Nazan Öncel, Mazhar-Fuat-Özkan albümleri de müzik marketlerde yerini alacak. Yani bu yaz bol müzikli bir dönem geçireceğiz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR