Sizi bilmem ama Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün içinde bulundukları durum bazılarını aşırı derecede rahatsız etti. Mevzu dallandı, budaklandı. Çiftten, "Boşanıyoruz" açıklaması gelmeden de rahatlayamayacak bazıları. Bıkmadan, usanmadan bu konu üzerinde tepiniliyor... Sanki ilk kez yaşıyormuşuz, ilk kez duyuyormuşuz, ilk kez görüyormuşuz gibi!!!

Mevzu neydi!!!

-Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evli.

-Kadir Doğulu, kadınlarla yakalanmasıyla ve çapkınlıklarıyla meşhur. Üstelik karısını sürekli aldattığı iddia ediliyor. En son Alaçatı'da bir mekanda kadınla kulaktan kulağa konuşurken samimi görüntüler verdi.

-Ardından Neslihan Atagül, eşine dostuna "Haberim vardı sorun yok" tadında açıklamalar yaptı.

-İkili sonra el ele görüntülendi.

Diye uzayıp giden bir "Kadir-Neslihan" haftası geçirdik.

Hatta;

-Vay Kadir'e bak. Bilmem ne aşk kastırıyor yaptıklarına bak.

-Vay Neslihan yazık sana. Boşa kurtul...

Tadında konuşmalar bitmiyor. Bunları konuşanların da kapıları hep tertemiz tabii.

Ben de geçen hafta "Olayı bir tek bizler sorun ediyoruz.. Yıllardır biliniyor. Bu ilk değil. Neslihan rahatsız olsa zaten boşanır. Belki mutlular" dedim bana da kızdılar.

En son Hürriyet'ten Orkun Ün, "Esin Övet'in yazısını birkaç kez okudum. Ben mi yanlış anlıyorum diye. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu meselesiyle ilgili; kimsenin aklına bunlar böyle mutlular, sorun yok demek gelmiyor. Bizim insanımız önce evlen diye bağırır sonra yıkmak için uğraşır. Ya Esin ne diyorsun? Bu olayda insanların verdiği tepkinin tek bir nedeni var o da Kadir'in yüksek perdeden bıdı bıdı yapması" diye uzayıp giden bir yazı yazıp eleştirmiş.


Yooo Orkuncuğum asla yanlış anlamıyorsun. Aynı şeyi savunuyorum.

Sen ve senin gibiler olayın üzerinde öyle bir tepiniyorsunuz ki, ben de bunu garipsiyorum. Mesela diğer tarafı görmek ya da konuşmak istemediğiniz için bir suçlu ilan edip gönlünüzü mü ferahlatmak istiyorsunuz acaba. Ne dersin?

Nedir o diğer taraf?

Yani Kadirlerden çok fazla olduğu için bu tarz olayın gün yüzüne çıkması sizi rahatsız ediyor. Çıkınca da tek bir kişi üzerinde o suçu toplayıp konuşamadıklarınızın kinini dışarıya vurup gönlünüzü rahatlatacaksınız. Benim anladığım bu.

Yani şunu demek istiyorum. Bir insan bir olaydan bu kadar çok bahsederse ve bu kadar sert bahsederse, o durumu yaşıyor ya da çok şahit oluyor demektir. Suçlu politikası anlayacağın.

Bence kapalı kapılar ardında çok fazla Kadir Doğulular var. Çok fazla Neslihan Atagüller var. Yalan mı? Ünlü ya da ünsüz. Sadece yakalanmadıkları ve çok iyi gizlendikleri için konuşmuyoruz. Bence sen de birçoğunu biliyorsundur ama onları eleştirmiyorsun.

Neden? Çünkü gizli yaşanıyor.

Çünkü kimse bilmiyor.

Çünkü "Onların tercihi bizi ilgilendirmez" deyip susuyoruz.

Kadir Doğulu yakalandığı için mi suçlu acaba ne dersin? Ya da "Becereksiz herif neden yakalanıyorsun. Bak diğer senin gibi birçok erkeğin de beceriksizliğini gün yüzüne çıkartacaksın"ın öfkesi mi bu!!!.

Eğer Neslihan ve Kadir'i eleştirirken çuvaldızı diğer bildiklerine de batırır ve öyle eleştirirsen alkışlarım seni inan. Böyle eleştirmek bana çok gerçekçi gelmiyor.

Kimsenin kimseye sabrı kalmadı

Önceki gün Sonat Bahar'ın haberi ile Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un da evlerini ayırdıklarını öğrendik.

Üzüldüm mü? Hiç yalan söyleyemeyeceğim aşırı üzüldüm.

Çünkü son yıllarda iyiden iyiye kaybettiğimiz; Sevgi, saygı, aşk, uyumlu çift, yakışan çift, mutluluk, güven gibi duyguların bana hissini yaşattığı son çiftimizi de kaybettiğimiz için.

Dile kolay 27 yıldır haklarında en ufacık kötü ve negatif bir şey duymadık. Her zaman parmakla gösterilen örnek ve güzel çiftti onlar.

Elbette sıkıntılı günler yaşadılar. Elbette kötü zamanlar geçirmişlerdir. Kolay mı? 27 yıl bir evin içinde mutlu olabilmek. Ama asla hissettirmediler.

Her zaman şık, zarif ve güzel gözüktüler.

Birbirene hiç saygısızlık yapmadılar. Dediğim gibi bize göstermediler.

Şimdi onların da ayrıldığını, evleri ayırdıklarını ve boşanacaklarını duymak üzdü haliyle.

Ve ne uzun birlikteliğe, ne evliliğe, ne sabra, ne anlayışa inancım kalmadı.

Bu son kaleyle birlikte bitti, gitti, kül oldu. Geçmiş olsun.

Bi aşk yaşasanız da rahatlasak

Yıllardır ara ara Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan hakkında "Birlikteler, aşk yaşıyorlar" haberleri çıkar. Her seferinde de bu ikili yalanlar ve çok iyi arkadaşlar olduklarını söyler. Ben de diyorum ki, "Çağatay, Ece bi aşk yaşayın da rahatlayalım Allah aşkına" Gerçekten bak siz "Birlikteyiz" demeden biz rahat edemeyeceğiz. Biliyorsunuz millet önce birlikte yapmaya çalışır sonra da ayırmaya. Siz bi birlikte olun sonra ayırmak için konuşuruz. Arkadaş bazı magazin haberlerine ben bile gülüyorum. Artık gerçekten nereden ne çıkartabiliriz, nasıl yapabiliriz. Nasıl olabilir kanırtması yaşanıyor. Bakalım daha neler göreceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR