Safiye Soyman, "Hayatımdaki kişi bana hissettirmiyorsa aldatabilir. Her erkek yapıyor zaten" demiş.

Gerçekten bu mudur Safiye?

Bu mudur ya!!! Pes gerçekten pes. Allah aşkına bi susun. Bi konuşmayın. Kendi aranızda bir şeyler yaşıyorsunuz diye bizler bunu bilmek zorunda değiliz.

Siz bunu kabul ediyorsunuz diye bizler kabul etmek zorunda değiliz.

Bir de sanki gayet normalmiş gibi, "E her erkek aldatıyor. Ama bana çaktırmasın, hissettirmesin saygı göstersin" diyor.

Yahu adı üstünde aldatıyor aldatıyor. Ve çaktırmıyor.

Çaktırmıyor diye saygı mı göstermiş oluyor.

Nasıl geldiniz bu kafalara. Hangi ara geldiniz. Aldatıyorsa bırakacaksın, ayrılacaksın. Hanımlar, o zaman saygı duyar size bu adamlar. Yoksa nafile... Ne saygı kalır ne sevgi. Sizin yüzünüzden diğer kadınlara da saygı göstermez bu adamlar. Her kadını aynı zannediyorlar.

Yapmayın lütfen, yapmayın. Susun hanımlar susun. Böyle çıkıp saçma sapan ekranlarda konuşmayın. Safiye'yi çok severim. Ama böyle saçma konuşmayı benim ablam yapsa kızarım. Kimse kusura bakmasın. Bunun alkışlanacak, doğru söylüyor denecek hiç bir yanı yok. Kabul edeni de kabul etmiyorum.

Böyle bir durum normalleştirilmez.

Ya da erkek aldatıyor çaktırmıyor, kadın da aldatır çaktırmaz durumuna da düşüneceğiz. Yani Safiyeciğim senin söylediğinden ben bunu da anlayabilirim.

O yüzden yapmayın hanımlar-beyler.

Ekranlarda böyle abuk subuk konuşmalar yapmayın.

Bakın çiftlerin arasında kendi matematiği, dinamiği vardır. Eğer çiftler evlerinde konuşup ilişkilerinde bazı kararlar alıyorlarsa alırlar. Bu kimseyi ilgilendirmez. Bu sadece iki kişinin bileceği bir şeydir. Bunu çıkıp saçma sapan ulu orta konuşmaya gerek yok yani.

Anlatabildim mi?

Siz saçma sapan bir şey yaşıyorsanız yaşayın. Ama bunu çıkıp böyle konuşmayın.

Anlatabildim mi?

Evet seni çok seviyoruz Billur

Hamdi Alkan, Billur Kalkavan'ın kansere yakalandığını duyuran bir paylaşım yapınca hepimiz şok olduk.

Tanıyan tanımayan ünlü isme sevgisini dile getirdi. Gerek sosyal medyadan, gerekse telefon ile. Ben de telefona sarıldım elbet. Müsaitlik durumundan emin olmadığım için aramadım, mesaj yolladım. Çünkü o kadar yüreğimiz sıkıştı, o kadar üzüldük ki, yakışmadı, yakıştıramadık.

Hastalık kime yakışır zaten ama Billur'a hiç yakıştıramadık. Billur, "Bugün Hamdi Alkan ziyaretime geldi ve izin istedi paylaşabilir miyim diye. Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum vallahi çok mutlu oldum. Allah razı olsun" dedi. Ve "Rica ediyorum lütfen aramayın mesaj atın. Çok yoruluyorum" dedi.

Seviyorum Billur seni. Çok seviyoruz.

Çünkü Billur sen dost gibi dost, arkadaş gibi arkadaşsın.

Cesur yüreksin.

Billur'u güler yüzüyle, yüksek enerjisiyle, farklı kişiliği ile, dobra konuşmasıyla sevdik, sahiplendik. Onun her çıkışını sevdik.

Farklı olmasını kabul ettik. Ve olmazsa olmazlarımız arasına girdi. Bu hastalığı da yenecek elbet Billur. Hayat enerjisiyle bizlere daha da güzellik katacak. Geçmişler olsun güzel yürek.

Bir an önce güzel haberlerini bekliyoruz.

Yine bir kadın cezalandırıldı

Batman'ın Beşiri İlçesi'nde tabancayla intihara kalkışan ve 34 gün sonra 18 Ağustos 2020'de hastanede hayatını kaybeden İpek Er, bıraktığı mektupta, Siirt'te görevli Uzman Çavuş Musa Orhan'ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasını yazdı. Orhan hakkında, 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Tüm bunlar olurken Musa Orhan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ve haliyle herkes isyan etti. Ezgi Mola da sosyal medyadan tepki gösterdi. Hepimiz gibi.

Allah aşkına bu karara kim kayıtsız kalabilir ki!!!

Neyse efendim. Gel zaman, git zaman dava bu zamana kadar sürdü. Ve sonuç ne mi oldu?

Ezgi Mola, para cezasına çarptırıldı.

Yine bir kadın cezalandırıldı anlayacağınız. Ezgi Mola'da "Şaşırdık mı?" diye bir paylaşım yaptı. Evet şaşırmadık gerçekten. Artık şaşırmıyoruz sadece isyan ediyoruz. Bu cezaya da ediyoruz.

Ve asla kabul etmiyoruz.

Siz hiç?

Yine balkondan bir kadın düşmüş ve hayatını kaybetmiş. Ve nedense onun ölümü de şüpheli. Allah aşkına siz hiç balkondan düşüp ölen bir erkek duyuyor musunuz son yıllarda? Ve nedense şüpheli ölüm listesinde yerini alıyor mu?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR