Mevzumuz Seda Sayan... Ki "Bak Gör" bizler daha çok konuşuruz Seda Sayan'ı. Dün de konuştuk. Bugün de konuşuyoruz, yarın da konuşuruz. Her zaman magazin de gündem olur, gündemde kalır, gündemi belirler.

Çünkü;

Seda Sayan çalışıyor, kendine bakıyor, ayakları üzerinde duruyor, geri çekilmiyor. Durmuyor, hız kesmiyor. Asla, "Bitti artık köşeme çekileyim" demiyor. Her zaman "Daha yeni başlıyorum" diyor.

Aşk hayatında da hız kesmiyor. Daha yeni başlıyor gibi hareket ediyor.

Kimseye hesap vermek zorunda değil. Tek hesap vereceği kişi var o da belli. Oğlu Oğulcan Engin. Oğlu da bildiğim kadarıyla annesinin mutlu olmasını istiyor. Onun dışında kimseye söz düşmez.

Ki tam da bu döneme uygun bir şarkı ile çıkageldi Seda Sayan; "Bak Gör" dedi. Yine klasik Seda Sayan... Aşık oldu... Evlenme teklif aldı. Prag'da evlenecek.

Şarkının nakaratı şöyle;

"Hayat seni yudum yudum içeceğim bak gör


Doya doya nasıl da keyfini süreceğim bak gör


Kaderime bir armağan sunar gibi yaşayacak kalbim


Başıma gelmeyen de kalmasa yapacağım bak gör..."

Benim tanıdığım Seda Sayan'da hayatını doya doya keyfini çıkarta çıkarta yaşıyor. Asla pes etmiyor. Şıkır şıkır, fıkır fıkır. Ve evet zamanında başına birçok şey geldi. Ama o ne yaptı.. Yılmadı, durmadı, geri kalmadı... Her zaman kendinden söz ettirmeyi başardı. Her zaman gündem olmayı başardı... Her zaman ekranlarda yerini aldı. Küsmüyor, geri çekilmiyor.

Sonuç bak gör, bakın görün biz Seda Sayan'ı daha çok konuşacağız. Evlenecek, belki yine boşanacak. Sonra yine evlenecek. Belki yine boşanacak. Ama umurunda değil.

Çünkü canı ne istiyorsa onu yapıyor. Nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşıyor.

Şenlik başlıyor

Korona sebebi ile iki yıl ara verilmişti meşhur Alaçatı Ot Festivali'ne. İşte ara verilen şenlik bu hafta sonu kaldığı yerden devam edecek. Ve 11'incisi 24-26 Mart'ta yapılacak. Her sene Nisan ayında yapılan festivalin Mart ayında yapılmasının sebebi Ramazan Ayı'nın 2 Nisan'da başlaması. Bu sebeple klasikleşen Ot Festivali bu hafta sonu. Festivalde Ege'de yetişen sayısız ot sergilenecek elbet, pazarlar kurulacak ama eğlence de yok değil. Kenan Doğulu festivalin en önemli isimlerinden. Ot Festivali'nin kapanış günü sahneye çıkacak. Ve duyduğuma göre otellerde de yer kalmamış. Havanın güzel olması ile birlikte belli ki, Alaçatı sokakları yazı aratmayacak kadar kalabalık olacak. Sosyal medya ile birlikte Klasik sosyal medya alemi. Herkes ünlü. Herkes arkadaş-dost. Birbirini tanıyor. Herkes gazeteci, şef, influencer, ünlü, şöhretli falan filan. Neyse... Sosyal medya dünyası bu olabiliyor işte. Mesela sosyal medya dünyasında olmayan birçok şeyi oluyormuş gibi sanmak da çok doğal. İzliyorsun. Zırt zırt geçiyor. Hızlı izliyorsun. O sebeple araştırmazsan, bakmazsan anlayamıyorsun olayı öyle zannetmek çok mümkün. Tıpkı oyuncu Esra Bilgiç'in tanıttığı iç çamaşırı reklamının ceket-pantolon sanılması gibi. Ki ben de en başta öyle zannettim. Ne yalan söyleyeyim. Ki Esra bir markanın iç çamaşırı reklamı için kamera karşısına geçmiş. Fakat çeket ve pantolon ile o kadar bütünleşmişti ki, ben de öyle zannettim. Velhasıl iç çamaşırı reklamı yapıyormuş. İşte sosyal medya aleminde böyle şeyler oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR