Hande Yener, sahalara bomba gibi döndü.

Önceki gün de yazdım, bugün yine yazıyorum. Çünkü Hande Yener, kendinden her gün söz ettirmeye başladı.

Geçen hafta, "Millet vokalistlerine şarkı söyletiyor" dedi.

Sonra, "Eşşekler gibi şarkı söylüyorum kimse kusura bakmasın" dedi.

Şimdi de, rapçi Tepki ile "Olmazsa Olmaz" düeti ile karşımızda.

Üstelik en cesur pozlarıyla.

Şarkının prodüktörlüğünü de Hande'nin sevgilisi Misha yapmış. Dört ayrı mekanda 18 saatlik bir klip çekmiş. Yarın gösterimde. Ben de merakla bekliyorum. Çünkü Hande Yener çok iyi gözüküyor.

Gayet formunda.

Kıyafet tercihlerini çok yerinde bulmasam da cesur pozlarını seviyorum Hande'nin. Her daim sektörün nabzını tutmayı başarıyor. Bir dönem müzik tercihinden hoşlanmasam da sesini, yorumunu her zaman çok beğeniyorum. Ki bunu da sık sık dile getiriyorum.


Hande'nin her ortamda muhteşem şarkı söyleyeceğini iddia edenlerden olduğum için tarzına, kıyafetlerine bakmıyorum artık. Onlar daha geri planda kalıyor benim için. Çünkü Hande'nin yorumu her daim daha ön planda ki, bence bu en önemlisi.

Ajda “Bi Tık” değil “Bin Tık” önde

Hande Yener'in Gülşen'in, Demet Akalın'ın, Sıla'nın ve diğerlerinin önderi Ajda Pekkan yine sahnede. Hem de "Bi Tık" değil "Bin Tık"...

Nihat Odabaşı'nın yönetmenliğini yaptığı "Bi Tık" klibinde hem emek var, hem ciddi bir bütçe. "Ben süperstarım hiçbir şeyden kaçmayalım" deyip açmış kesenin ağzını da. İyi de yapmış.

Ajda Pekkan, zirvede olduğunu kanıtlayıp "Daha zirveyi kimseye kaptırmaya niyetim yok" da demiş. İyi de yapmış.

Uzun süredir bu kadar emek sarf edilen bir klip izlememiştim. Malum Pandemi dönemi, sosyal medya derken kimseler yaratmaz, emek sarf etmez olmuştu.

En azından Ajda Pekkan, bu döngüyü kırmış oldu.

Klipte en sevdiğim sahneler pek tabii ki; Ajda'nın havada asılı kaldığı, yere düşer gibi göründüğü sahne.

Sonra telefon kulübesindeki, arabadaki ve metrodaki Ajda'ya bayıldım. Çok çok iyi...

Game Of Thrones halleri olmasaydı olurmuş. Sadece metrodaki halleri olsaydı da bakmaya doyamazdık. O kadar iyi gözüküyor. Tabii uzaydaki hallerini de unutmamak gerek. O da belli ki, "Ajda uzaylı" laflarına da gönderme gibi olmuş. Olmasa eksik kalırmış.

Nihat Odabaşı yine farkını ortaya koymuş.

Her zaman eski sevgiliden düşman olmaz

"Eski sevgiliden dost olur mu?", "Eski sevgiliden düşman olmaz", "Eski sevgili ile görüşülür mü?" cümlelerini unutun. Çünkü İrem Derici ile Genco Ecer arasında muhteşem bir dostluk, arkadaşlık ve iş çalışması var.

İki eski sevgili şimdi çok iyi arkadaş oldu ve "Konu O Olunca" isimli bir single da buluştu.

Şarkını sözü ve müziği Genco Ecer'e ait. Bir hafta sonra da müzik dinleyicisi ile buluşuyor. Romantik bir albüm kapağı ile önceki gün görücüye çıkarttı İrem.

Şarkıyı da dört gözle bekliyorum. Bakalım eski sevgililerden nasıl bir şarkı gelecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR