Model Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid damadı Zayn Malik tarafından şiddete maruz kaldı. Ortalık karıştı.

Altı yıllık ilişki bu şiddet sonrasında noktalandı. Ve dünya da haliyle bu şiddeti konuşuyor.

Anne ünlü Gigi Hadid.

Baba ünlü Zayn Malik..

Kayınvalide Yolanda Hadid, bir yaşındaki torunu Khai'nin yüzünü sosyal medyada gösterince olanlar oldu. Damadı basmış tokadı. Fakat mevzular sadece fotoğraf ile sınırlı değil. İddialara göre Zayn Malik, kayınvalidesine de büyük takmış. Çünkü Gigi'nin hamileliğini de basına kayınvalidesinin sızdırdığını düşünüyormuş.

Yani uzun süredir dolmuş dolmuş bu son olay olunca da patlamış. Çünkü kızının yüzünün asla görünmesini istemiyormuş Zayn. Ve Gigi de ilişkiyi bitirmiş.

Zayn'a uzaklaştırma kararı çıkmış ve Gigi'nin kardeşleri Anwar ve Bella da eniştelerini takipten çıkmış.

Olaylara gel. Tam bir Türk öğlen kuşağı konusu. O yüzden memlekette herkes bu konuyu konuşuyor. Mevzu derin. Öyle kolay kolay bitecek gibi de gözükmüyor.

Şiddete son derece karşıyım. Özellikle Zayn'ın bu sevimsiz hareketini kınıyorum. Ancak kayınvalide Yolanda da üzerine düşmeyen konuya dalmış. Sonuçta çocuklarının yüzünü göstermek isterse Gigi ve Zayn gösterir. Kayınvalideye ne elbet.

Fakat burada benim ilgimi çeken ünlü bir anne ve babanın çocuğu ne kadar gizlenebilir. Sonuç olarak ne kadar gizlemeye çalışsalar da bu şöhretli hayata doğdu. Artık o doğmadan ünlüydü.

Hatırlayın Fahriye Evcen ve Burak Özçivit doğmamış çocuklarına Instagram hesabı açtılar saniyesinde takipçi sayısı 120 bin olmuştu. E yani ünlü bir anne ve babanın çocuğu doğmadan meşhur. Bunda yapacak bir şey yok.

Bunun için bu kadar şiddete de gerek yok.

Gülben demode mi?

Hülya Avşar, önceki gece dijital bir platformda "Dayı Şov"a konuk olmuş. Yine birbirinden ilginç açıklamalarda bulunmuş. Açıklamanın bir yerinde de Gülben Ergen için "Bu verdiğiniz isim demode" demiş.

"Gülben Ergen ile düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?" sorusu üzerine vermiş bu yanıtı elbet. Durup dururken değil.

Şöyle bir düşündüm. 90'lara gittim.

O zamanlar Gülben Ergen bu sektörde kendisine yer açabilmek için Hülya Avşar ile bir yarış haline soktu kendisini. Sürekli Hülya Avşar ile anılmak, kendinden söz ettirmek için hamleler yaptı.

Ve gayet de başarılı oldu. Bir anda Hülya-Gülben atışması en popüler konu oldu.

Avşar Kızı da katıldı bu yarışa ve ikili bir dönem buna devam etti. Ancak Hülya Avşar, "Birinci belli, ikinci kim" diyerek kendisinin farklı bir konumda olduğunu her fırsatta dile getirerek uzaklaştı bir dönem sonra bu konudan. Ancak Gülben Ergen cephesinde durum değişmedi.

Zira reklam verenler açısından değişmemiş olacak ki, Hülya Avşar'ın oynadığı yatak reklamının karşısına Gülben Ergen'i koyarak eski Gülben-Hülya atışmasını hareketlendirme çabasına girdiler. Ancak artık bu iş tutmaz. Malum, Z Kuşağı dediğimiz şu meşhur kuşak pek bu işlerle ilgilenmiyor.

Bilesiniz.

Gerçekten bu işler onlara "Demode" geliyor. Hülya Avşar da yeni dönemi çekmek için bu kelimeyi kullanmış olabilir tabii.


Biraz onların dilini de çözmek gerek. Ve belki bu sefer Gülben Ergen de her zaman yaptığı demode cümlelerden sıyrılıp bizleri de şaşırtır güzel bir yanıt verir.

Malum eski demode açıklamalarına sığınırsa üç-beş magazinde yer alır o kadar. Şahsen kendisinden güzel bir yanıt beklemiyor değilim.

Kasım demek

-En büyük aşkımız ölümsüz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü andığımız.

-Aşk.

-Duygusal.

-Kışın habercisi.

-Doğanın her rengini içinde barındıran.

-Romantik bir ay demek.

Su gibi geçen bir yılın ardından Kasım gelmiş hoş gelmiş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR