Yılları saymıyorum artık. Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz ile kaç yıldır arkadaş ve dostuz bilmiyorum. İkisi de çok sevdiğim dostlarım ve arkadaşlarım. En son on gün önce Alaçatı’da bir kaç gün bir araya geldik kısa bir tatil bile yaptık. İlişkilerine bir şans daha verdiklerini gözlerimle gördüm. Ama olmadığını artık önceki gün resmileştirmiş oldum Burcu Esmersoy ile konuşarak. Berk Suyabatmaz ile Burcu Esmersoy boşanma protokolünü geçen hafta imzaladı. Bunun üzerine Berk Suyabatmaz önceki gün Miami’ye gitti. Burcu Esmersoy’da mini bir tatil yapacak. 2 Eylül’de de anlaşmalı olarak boşanacaklar. Birbirlerinden de hiçbir şey talep etmemişler. İkisi de kendi yollarına gidecek. Peki ne oldu da boşanıyorlar?Malum bir sürü dedikodu dolanıyor kulaktan kulağa.İnsanımız meraklı.Konuşmayı sever. Hele boşanan birileri olmaya görsün. Amanın koşun komşular. Durumu başladı tabii.Peki başka bir kadın mı var? Ya da bir başka bir erkek? Ya da sebep çocuk mu?Ben Burcu’ya sordum tüm bunları. Bana “Ben başka bir kadını hiç hissetmedi Esin. Başka bir erkek söz konusu bile olamaz. Çocuk meselesi hiç tartışma konumuz olmadı. Yani kısacası bunların hiç biri değil Esin olmadı, yürümedi. Birbirimizi yıpratmaya gerek yok” dedi. Ne güzel. Kırmadan, dökmeden, hakaret etmeden. Olması gerektiği gibi. Evlilik bazen olmuyor. Arkadaş olarak çok güzel giderken evlilikte bazen teker patlayıveriyor. O teker patlayınca da arabayı zorla itmenin bir anlamı yok. Ben Burcu’nun da Berk’in de bundan sonraki hayatlarında mutlu olacaklarına inanıyorum. Belki daha da iyi olacaktır kim bilir. Hayırlısı…

Aman Lider sokakta selam verdiklerine dikkat et

Ben ne zaman Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile ilgili bir haber görsem başlığı şöyle “Lider Şahin’in aşkına anne engeli” Lider’i uzun zamandır bir başka başlıkta haberle görmedim sizler gördünüz mü? Ya “Annesi tavuklu bir mesaj veriyor gelin adaylarına”, “Ya aba altından sopa gösteriyor”, ya “Oğluma yaklaşmayın yakarım” diyor. Diyor da diyor. Vallahi acıyorum artık Lider’e. Hayır sokakta selam verdiği herkesten yakında hesap soracak Didem Şahin gibime geliyor. Hatta oğlunun peşine dedektif tutup “Dur sen kimsin, neden oğluma selam verdin” falan diyecek.

En güzel Ahmet Kaya şarkıları

Ahmet Kaya’yı tanıyan şanslı insanlardan biriyim. Tabi tanıdığım zaman hatta röportaj yapmaya gittiğim zaman insanlar pek sevmezdi Ahmet Kaya’yı. Hatta küfür kıyamet kopardı. Ben o zamanlar mesleğe yeni başlamış küçüktüm. Kafam pek basmıyordu siyasi olayları. Hala da basmıyor ama neyse. Ben çok severdim Ahmet Kaya’yı. Evine giderdim röportaja. Beni “Esin kardaş gel şöyle” diye karşılardı. Çok sıcak, samimi, dost canlısıydı. Nurlar içinde yatsın. Bizim memlekette ölünce anlaşılır malum insanın değeri. Ahmet Kaya’da onlardan. Ahmet Kaya şarkıları nerede çalsan herkes bir ağızdan şarkılarını söylüyor mekanları dolduruyor. Deha Bilimler’de çok güzel Ahmet Kaya şarkıları söylüyor. Alaçatı Jolly Joker’de Ahmet Kaya şarkılarından oluşan bir gece yaptı geçen hafta. Soluksuz dinledim. Nasıl güzeldi. Hiç bitsin istemedim.Tabii hakkını da veren bir yorum olunca tadından geçilmedi. 12 Ağustos Pazartesi gecesi Deha yine Jolly Joker sahnesinde. Bu sefer sadece Ahmet Kaya şarkıları söylemeyecek elbet ama repertuarında elbet vardır. Kaçırmayın derim. Bayrama özel.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR