Şu an herkesin konusu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliğinin bitişi.


İnsanlar bu konu dışında, başka hiç bir şey konuşmak istemiyor. Sadece Acun ve Şeyma hakkında konuşmak, yorum

yapmak ve yeni bir şeyler duymanın peşinde.


Ve bir Allah’ın kulu da bu bitişe üzülmüyor.


Hatta o kadar çok insan kahkahalar atıyor ki artık şaşırıyorum.


Neden biliyor musunuz?


Bakın, Acun Ilıcalı ya da Şeyma Subaşı’yı tanıyan, hatta belki onlar tarafından üzüntü yaşayan kişelerin sevinmesini, kahkahalar atmasını anlayabilirim.


Ama onları hiç tanımayan sadece sosyal medyadan takip eden insanların bu kadar sevinmesi, neredeyse bayram havasında bir kutlama yapmasını anlamıyorum.


Bakın öyle böyle sevinmiyor insanlar.


Çok seviniyor çok.


Büyük abartı meselesinde seviniyor.


Meğer Acun ve Şeyma ilişkisi ne çok insanı mutsuz ve rahatsız ediyormuş.


Bir anda bu duygu tamamen ortaya çıktı.


Herkes “Oh be sonunda” der gibi bir mutluluk yaşıyor.


Peki bu ilişki neden bitti?


Şeyma Subaşı’nın yakın çevresinden duyduğuma göre “Boşanmayı Şeyma istedi.”


Acun Ilıcalı’nın yakın çevresinden duyduğuma göre “Boşanmayı Acun istedi.”


Üçüncü şahıs dedikodularını zaten herkes biliyor. Ben tekrar ediyorum. Sebep sadece onlar olamaz. Şeyma Subaşı “Ben artık kendi ayaklarımın üzerinde durmak istedim” dese bu da mümkün gözükmüyor.


İnsanların konuştuğu Acun-Şeyma muhabbetlerinden takılanlar


-Su testisi su yolunda kırıldı. -Yuva yıkanın yuvası olmaz. -Ne akıllı kızmış. 28 yaşında zengin oldu. -Şeyma şimdi bir Dubai Kralı ile çıkıp gelir herkesi şaşırtır. Çağatay falan kesmez Şeyma’yı. -Melisa’ya üzülüyorum ben. Kız şimdi ne oldu. Artık Miami, Londra, New York dolaşamayacak. Özel jete binemeyecek. -Şeyma, Acun’un jetine mi kaldı. O kadar parayla jet kiralar jet. -O kadınsa biz neyiz. Nasıl bir para aldı böyle. -10 milyon dolar değil 20 milyon dolar ödendi Şeyma’ya. 150 bin TL nafaka değil 200 bin TL nafaka ödeniyor. Miami’deki evin tapusu da dahil. Bu arada kredi kartı harcamalarını da Acun ödeyecekmiş. -Çok saçma paralar bunlar. Olacak iş değil. Acun Ilıcalı’da ne para var böyle de bunları ödeyebiliyor. -Ben onu bunu bilmem Şeyma Subaşı’nın elinde büyük bir delil var ki, Acun’u böyle boşanmaya ve bu kadar paraları ödemeye ikna etti. -Hadi canım oradan. Acun Ilıcalı aşık oldu ve Şeyma Subaşı, “Oldu o zaman bana müsaade. Ben Zeynep Ilıcalı’nın yaptığını yapmayacağım seni hemen boşayacağım. Git aşkını yaşa mı?” dedi yani. Ya biz çok safız, ya da Şeyma gerçekten çok akıllı. Ver elini Miami Şeyma Subaşı şovu yeni başlıyor demiştim boşanma sonrası. Evet daha yeni başlıyor. Boşanma sonrası bavulunu toplayıp atar topar Miami’deki evine gitti. Neden? Çünkü “Miami’ye bir daha gidemez” diyenleri haksız çıkartmak için. Şeyma Subaşı “Hayır Miami’deki ev benim. Ve evime gidiyorum” mesajı vermek için ilk durak Miami’deki evinin yolunu tuttu. Yani etrafta duyduğum, konuşulanlar, yazılanlar için birçok tahmini yapmak çok yersiz. Şeyma bir açıklama yapmasa da hareketleri ve davranışlarıyla her şeyi anlatıyor aslında. "Ayaklarımın üzerinde durmak istedim" dese bu da mümkün gözükmüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR