Önceki gün Habertürk internet sitesinde Hakan Yağcı’nın çektiği Arzum Onan fotoğraflarına denk geldim. 44 yaşındaki Arzum Onan taş gibi maşallah.


Tamam yüreği güzel, pırıl pırıl. Mis gibi, bu da haliyle yüzüne yansıyor yüzü parlıyor ama ya vücudu.


Hala taş gibi maşallah.


Bir gram bozulma yok.


Hakan Yağcı’nın haberinin başlığı da “Arzum Onan yaşlanmıyor”du.


Hemen telefona sarıldım.


Eski dosta tam bir kadın edasıyla “Alo Arzum ne yer ne içersin. Sırrın ne bir anlat bilelim. Bizi aydınlat” dedim.


Arzum da her zamanki tatlılığı ve her zamanki mütevaziliği ile “Esin genetik olarak çok şanslıyım galiba biraz” dedi. Mahçup bir ifadeyle.


Yerinde başka bir kadın olsa aman aman atar da tutar da zıplar da coşar da.


Ama Arzum işte.


Duruşu belli, karizması belli. Tartışmaya gerek yok. Fakat beni kırmadı ve şöyle dedi: “Keşke bir sırrı olsa. En çok şunu söyleyebilirim. Biraz klişe olacak ama, sevgi ve özellikle saygının olmazsa olmaz şartı yanında: birlikte büyüyüp zamanın tüm değişen görece öğretilerine ve dengesine aynı anda uyum sağlayabilmek diyebilirim çok”


Budur işte.


Eşi Mehmet Aslantuğ ile 22 evlilik yıldönümlerini daha çok yeni kutlayan Arzum Onan güzellik sırrında da az ve öz bir açıklama yaparak anlattı.


Budur hanımlar anlayana.

Bir tavsiye

Son zamanlarda adam ve kadın olduklarını unutup, çocukları olduklarını unutup en özel hallerini ortalığa seren çirkin konuşmalar sergileyen adam ve kadınları gördükçe Arzum Onan ve Mehmet Asluntuğ’un bu fotoğrafını açıp açıp uzun uzun bakıyorum. Size de şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle konuşan hanım ve beylere.

Gloria humus ve babaganuş istedi

40 yılı aşan müzik kariyerinde 20’nin üzerinde albüm çıkaran “Disko kraliçesi” Amerikalı efsane şarkıcı Gloria Gaynor ile önceki akşam Bodrum’da Nef’in davetinde bir araya geldik.


Nef Reserve Yalıkavak’ta sahne alan ‘I Will Survive” ı müzik dünyasına kazandıran Gloria Gaynor konserde sık sık Türkçe “Teşekkür” etti.


Ülkemizde de Ajda Pekkan’ın “Bambaşka Biri” adıyla Türkçe olarak seslendirdiği “I Will Survive” isimli şarkısıyla, dünya listelerinde uzun süre bir numarada kalmayı başaran Gloria Gaynor ile konser öncesinde küçük bir buluşmamız oldu.


İzlenimim şudur.


-Çok şeker bir kadın.


-Ama fıkır fıkır şıkır şıkır değil.


-Ağzından bir cümle zor çıkıyor. Çıkmadı hatta.


-Herkese aynı gülümsemeyi takındı.


-Ama gülümsemesini hiç yok etmedi.


-Belinden bir ameliyat geçirdiği için konserde de sık sık oturdu.


-Ekibi çok şeker ve sevimli.

Gloria Gaynor neler yaptı ve neler istedi




- Gloria Gaynor, menajeri dışında 9 kişilik ekibiyle geldi.


- Paramount Otel’ kaldı. Otel ve odasıyla ilgili görüntüleri official Instagram hesabında da paylaştı.


- Türkiye’ye özel jetle geldi. Özel jette catering için özellikle humus ve babaganuş istedi.


- İlk akşam yemeğini Yalıkavak Marina’da Fenix’de yedi ve marinada yürüyüş yaptı, marinadaki teknelere hayran oldu.


- Türk mutfağını çok seviyor. Şef Carlo Bernardini’nin geceye özel hazırladığı yemekleri de kuliste tattı.


- Sahne öncesi bol bol taze meyve ve su istedi. Ana yemekte özel mahi mahi balığı vardı.

Ülkeye sahip çıkmamız gerekiyor

Tabii böyle bir geceye ön ayak olan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a teşekkür etmek gerek. Çünkü Türkiye’nin böyle bir durumunda bu tarz geceleri organize etmekten geri durmuyor. Ve bunun için de özellikle bir konuşma yaptı ve şöyle dedi: “Burası bizim ülkemiz. Bizim ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor. Taşın altına elimizi koyacağız. Böyle geceleri organize edeceğiz. Daha çok yatırımlar yapacağız” dedi.

Bakın hele ki son zamanda dolar almış başını gidiyor.

Anlayan anlamayan herkes “Yandım Allah” derken ülkede ciddi yatırımlar yapan biri çıkmış “Ülke bizim sahip çıkacağız” diyorsa bunu yapacak gücü olan herkesin katkı sahibi olması gerekiyor.


Bence Erden Bey’in gecede yaptığı konuşma her işadamına dinletilmeli.

Olmazsa olmaz


Gloria Gaynor kimdir?

Gloria Fowles veya bilinen adıyla Gloria Gaynor 7 Eylül 1949 yılında ABD'de dünyaya geldi. Gaynor çoğunlukla 1979 yılında çıkarmış olduğu ve ülkemizde Ajda Pekkan tarafından yeniden yorumlanmış olan ‘I Will Survive’ ile bilinmektedir. Bunun dışında ABD’nin disko çağında yaptığı sayısız eseri de bulunmaktadır.

Sanatçı 1960’larda “Soul Satisfiesr” adlı caz-pop grubunda vokalist olarak yer almış ve onlarla sahne paylaşmıştır. 1975’teki ilk solo albümü ve ardından gelen sayısız disko hiti onun ABD’de tanınmasını kolaylaştırdı. Gaynor 1979 başlarında “I Will Survive” adlı hitini yayınlamış ve şarkı Gaynor’ın tek 1 numaraya ulaşan şarkısı olmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR