Yine 90’lar diyeceğim ama 2005’lere kadar kesintisiz hem Rumeli Hisarı gecelerini hem de Harbiye Açıkhava konserlerini muhabir olarak ben takip ederdim, hiç ara vermeden.Çünkü o görevler çoğunluk olarak bendeydi. O yüzden takip etmediğim sanatçı ve izlemediğim konser kalmadı. Rumeli Hisarı ve Harbiye Açıkhava da Sezen Aksu kadın sanatçılar arasında açık ara en çok konser veren isimdi. Bir keresinde dokuz gece üst üste Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Sezen Aksu’yu izlediğimi hatırlıyorum. Diğer konser sayılarını hiç söylemiyorum bile. Artık mimiklerini ezberlemiştim. Her gün de o dönem çalıştığım gazetede Sezen Aksu’nun yaptığı espriler ile ilgili haberler çıkardı boy boy. Şimdi görüyorum o tahta Sıla oturdu. Günlerdir Harbiye Açıkhava’yı hınca hınç dolduruyor. İzlemeyeni yok. Memleketin ünlüsü, ünsüzü, kalecisi, futbolcusu, sanatçısı, oyuncusu, mankeni, hakemi koşuyor Sıla'ya. Her gün gazete manşetlerinde. Harbiye Açıkhava'dan ayrı olarak bugün Rumeli Hisarı ve Kuruçeşme Arena olsa orada da en çok konser veren sanatçı ünvanını kimseye bırakmaz Sıla, eminim.

Kulağa olduğu kadar göze de hitap ediyor

Sıla’nın şarkılarına, sahnesine, yorumuna asla lafım yok. Şimdiye kadar da hiç bunlara bir şey söylemedim eleştiride bulunmadım ki bulunsam zaten taş olurum. Sıla’nın başarısı ortada. Ancak şimdiye kadar maalesef giyinmeyi bilmiyordu. Ki bu konuda en çok ben eleştirmişimdir. Çünkü Sıla’nın sahne kostümleri bu konserlere kadar korkunçtu. Şahsen şimdi önünde şapka çıkartıyor ayakta alkışlıyorum. Kıyafet konusunu da çözmüş durumda. Son konserlerinde giydiği kıyafetlerle bu işi de çözdü Sıla. Kulağa hitap ettiği gibi göze de hitap etmeye başladı. Bravo işte budur. Sahne bir bütündür. Sıla şimdi tam 12’den vurmaya başladı. Ülkenin Tarkan’dan sonra ki starı olarak açık ara önde koşuyor. Şarkıları herkese dokunuyor. Her kesimi avucunun içine alıyor. Bu ara Sıla’nın mimikleri de sahne performansları gibi on numara beş yıldız.

Çocuk yapacak adam yok

Bunu zaman zaman tartışıyoruz farkında mısınız? Bazı kadınlar çocuk yapacak adam olmadığından yakınıyor. Şimdi de Ziynet Sali bu dertten muzdarip.


Bakın demiş ki Ziynet Sali: “Adamlar çapkınlık peşinde. Çocuk yapacak adam yok”

Şöyle yol alalım o zaman

Soru:Haksız mı?


Cevap: Bence değil?


Soru: Peki buna kim izin veriyor


Cevap: Tabii ki kadınlar.

Bakınız bu duruma maalesef ki kadınlar getirdi. Kadınlar zaman içinde erkeklere o kadar fazla ağam, paşam yaptı ki artık erkekler de kendi yollarına devam etmek istiyor.Ve yine maalesef buna kadınlar yol açtı. Şimdi kadınlar “Çocuk yapacak adam yok” diye dert yanıyor.


Kesinlikle Ziynet Sali için konuşmuyorum. Benim çevremde de çok fazla yakınan kadın var.

Fakat bu yakınan kadınlar

-Erkek hangi takımı tutuyorsa o takımı tutuyor.


-Erkek hangi yemeği seviyorsa onu seviyor.


-Erkek ne istiyorsa onu yapıyor.


-Erkek ne derse ona evet diyor.

Sonra da “Ortada da erkek yok” diyor. Yani kendi olmaktan çıkan kadınlar maalesef yalnız kalıyor.


İnşallah anlatabilmişimdir. Kendiniz olun hanımlar kendiniz. O zaman bakın nasıl da güzel ilişkiler yaşıyorsunuz.

Kate, Bodrum’da ev artık

Ne zaman sıkılsa soluğu Bodrum’da alıyor Kate Moss. Önceki gün Habertürk’te fotoğraflarını gördüm. Yine Bodrum’a tatile gelmiş. Mayıs başında buraya detoks kampına kapatmıştı kendini. Memleketizin bu cennet köşesini pek seviyor, biri elinden tutsa da Kate güzel bir yatırım yaptırsa bari.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR