Son günlerde korku sarmış birçok kişiyi.Fısır fısır sosyete, magazin, iş ve spor kulislerinde konuşulan tek konu şu ki. “Adnan Oktar’ın evinden çıkan kaset ve belgelerde neler olduğu” Yani kimlerin görüntülerinin yer aldığı. Malumunuz birçok kişi kabul etmese de yakınlığı vardı kendisiyle. Hatta “Ben kendisinin kim olduğunu bilmiyordum” dedikleri açıklamaları okuduk gördük Ancak tabii bir de bilmediklerimiz, duymadıklarımız yani Adnan Oktar'ın kendi ağına düşürdüğü isimler olabilir. İşte asıl o isimler biraz tedirginmiş. Fısıltı gazetesinin gündeminde şu ara bu var.

Hülya Avşar bu onun göbek adı gündeme gelmek

Ne yapar, eder gündeme gelmeyi başarır. Onun göbek adı bu. Kimin tabii ki Hülya Avşar’ın. Bakın ortada hiç bir şey yok. Çektiği film tutmamış. 2 bin kişi bile izlememiş. Son zamanlarda sesini duyan yok. Kendini gören yok. Çünkü yaz geldiği zaman Ayvalık’a kapanır. Ama o ne yaptı şu sosyal medya akımı 'kikichallenge’e uydu ama Hülya Avşar şekli ile. Etiketlenmesi gereken şarkı In may Feelings ama o başka bir şarkı çalıyor. Yani Hülya Avşar videosundaki şarkı doğru değil. Akımın şekli hiç doğru değil. Hülya Avşar arabadan iniyor. Kendi tarzı ve şekli ile şımarık şımarık dans ediyor. Araba gidiyor. (Tabii içeride biri kullanıyor, o esnada kendisini de başka biri çekiyor. Süper organizasyon)


Araba peşinde koşan Hülya Avşar.

Güzel iş. (Ben çok güldüm. Allah da seni güldürsün Hülya Avşar.)

E tamam işte budur. Magazin gündemine her zaman en tepeden oturmayı başarmış bir Hülya Avşar. Her şekilde bunu başarıyor. “Kitabını yazar” diye boşuna söylemiyoruz.

Gülben ile Hülya arasındaki farkı tanımayan iki kişi anlatıyor

Haydaaa şimdi nereden geldin bu konuya diyeceksiniz. Bin yıllık konu. Durun durun kızmayın hemen anlatıyorum. Önceki gece bu video sosyal medyaya düştüğü anda yanımda iki arkadaşım vardı. İkisi de ne Hülya Avşar’ı tanır ne de Gülben Ergen’i. Sadece Tarabya’da gittikleri kuaförde karşılaşıyorlar Gülben ve Hülya ile. Arada da gittikleri doktorlarda denk geliyorlar.

Şöyle anlattılar.

“Hülya Avşar çıkarken herkes ile göz teması kuruyor. Herkese selam veriyor. Gülüyor, çocukları öpüyor. Gülben Ergen asla kimsenin suratına bakmıyor. Eskiden gelince özel odalara kapanıyormuş. Ama şimdi bu son olaylar olunca insanların içine karışmaya başladı. Hatta geçen gün gördüm şaşırdım. Manikürcü kıza sordum. Kız ‘E klasik Gülben Ergen. Oynuyor işte insanlara. Bu durumlar geçsin kendini aklasın yine girer odalara’ dedi. Gülben kimsenin yüzüne bakmıyor. Hep sinirli. Ama Hülya acayip. Yani bu videoda baksana ya. Acayip kadın. Kadını uzaktan görüyorum doktorda, kuaförde ve şimdi bu paylaştığı şeyler bana saçma gelmiyor. Çünkü o kadar içten ve olduğu gibi ki. Bize selam veren, gözümüzün içine bakan Hülya”

Allah sizi inandırsın yemin ediyorum şu cümlelerde bir oynama varsa taş olayım. Ha bu arada eksiği var. Birçok cümleyi yazmadım. Neyse biz gazeteciler söylesek kabahat olur. Sokakta hiç tanımadığım insanlar kuruyor bu cümleleri. Hayır bunları şimdi durup dururken neden yazdım. Tek anlamadığım yıllardır şu!

Bunları hayatım boyunca her zaman duydum ve sık sık duymaya da devam ediyorum.


Neden ortada her zaman Gülben Ergen samimiyetsizliği diye bir kavram dolanıyor. Hadi biz kendisini tanıyoruz Oturduk, sohbet ettik, zaman içinde yaşanmışlıklarımız var. Bize yaşattıkları, Anılarımız var. Yaptıkları, yapmadıkları, söyledikleri söylemedikleri var. Yani açık kameralar kapanınca ortaya çıkan iki farklı Gülben Ergen'i ve Hülya Avşar’ı hatta başka sanatçıları da tanıyoruz. Kamera açık ve kapalı herkes çok farklı tamam. Yani hadi geçiyorum tüm bunları. Var da var. Sokakta bir kere gören insan şak diye nasıl anlıyor ben onu çözemiyorum.


Bakın daha bir kere bile ilk gördüğü an bakın ilk gördüğü an diyorum “Ne tatlıymış, ne samimiymiş, ne lokummuş” diyene denk gelmedim Gülben Ergen için kardeşim.


Denk gelsem inanın ah bir denk gelsem ballandıra ballandıra “Buldummmm” diye yazacağım “Söz”.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR