Geçen gece bir kulüpte bir kız yaklaştı yanıma. Kafası biraz çakırkeyif hatta biraz sinirli bile diyebiliriz. Gergin de olabilir. Etrafım kalabalık. Bir hayli ses var. Ortam karanlık. “Merhaba” dedi. "Merhaba" dedim. Bana direkt "Biz Cem Yılmaz’la tanıştık. Numarasını verdi. Birkaç kez mesajlaştık. Sonra telefonlarımı açmıyor" dedi. Ben de “Eee ben ne yapabilirim?” dedim. Ama kız dinlemiyor bile, sinirli sinirli konuşuyor. Ben duymaya çalışıyorum. Sonra arkadaşları gelip kızı yanımdan aldı ve kalabalıkta kayboldular. Diyaloğumuz bu kadar. Bana sık sık sanatçılar hakkında bir şeyler sorar, telefon numarası hatta ev adreslerini bile isterler. Cem Yılmaz ve birçok kişi için ara ara bu tarz şeyler başıma geliyor. Çok normal. Bir yerde tanışılır, telefon numarası verilir, sonra telefon açılmaz. İlla ünlü olmanıza gerek yok. Eminim şu an beni okuyan birçok kişinin başına yüzlerce kez gelmiştir ve geliyordur. Önemli olan o telefon numarasını alırkenki diyaloğunuz. Çok fazla kafaya takmamak gerek.




Bu sert ve güzel, iş yapar




Ne zaman SHOW TV ekranında ‘Yüz Yüze’nin fragmanına denk gelsem kopamıyorum. En son yayınlanan fragmanda da “Tamam dedim, bu Sinem iş yapar.” Yeşil seksi elbisesiyle yürüyüp silahını bir anda çıkarıp aksiyon sahnelerine girişiyor ya, bayıldım. Demek ki biz gerçekten Sinem’i böyle bir rolle bekliyormuşuz. O durağan, tatlı kız havasından biraz sıkılmışız. Değişik ve farklı geliyor bu Sinem, belli. Enerjisi de gayet iyi gözüküyor. Merakla beklediğim işlerin en başında geliyor ‘Yüz Yüze’.




Birbirlerinin ayağına basıyorlar




Şirince'nin dağ köyünde asırlık konakta "Evet” diyen, “Biz birbirimizin ayağına basmadık, elini öptük" diyen “Artık soyadım


soyadındır” diyen Gülben Ergen ile Erhan Çelik şimdi birbirlerinin ayaklarına öyle bir basıyorlar ki düşman başına. Tüm konuşulmayan eski defterler bir bir açılıyor. Gülben Ergen, Erhan Çelik konuşmasın diye yasaklar ve uzaklaştırma kararı aldırıyor. Ama nafile. Erhan Çelik ise “Daha yeni başladık” mesajı veriyor. İşinden istifa ediyor. “Artık engelim yok” diyor. Peki böyle mi olmalı? Oluyor işte. Eğer içinizde küçük de olsa bitmemiş bir kırıntı, acı kaldıysa bir zaman geliyor, sizi


buluyor. Hatta o kırıntı içinizde öyle büyüyor ki sonra işte böyle patlıyor. O yüzden o kırıntıları tam da zamanında bitirin. Bitmeden o kapıyı asla kapatmayın ki yarın böyle rezillikler yaşanmasın.




Bir kadının intikamı




Arda Turan’ın forma giydiği Türkiye-İzlanda maçında 3-0’lık mağlubiyet sonrasında Aslıhan Doğan, Instagram hesabından Mustafa Ceceli’nin söylediği “3 de yetmez 5 tane, ver, ver” şarkısını paylaşıyor. Ve şarkıya eşlik edip kahkahalar atıyor.


Bir kadının intikamı o kahkahada gizli işte. Arda Turan hızla düşüşte. Ve canını yaktığı, üzdüğü, parçaladığı tüm kadınlar böyle acı kahkahalar atarak intikam alacak ondan. Ki bence Aslıhan’ın intikam savaşı daha yeni başladı.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR